Doi presupuşi braconieri, cercetaţi de poliţişti Mistreţ găsit împuşcat la Ostrov

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosesizat, ieri, în baza unor informaţii obţinute pe surse specifice, cu privire la faptul că în zona localităţii Ostrov a fost găsit un mistreţ de o sută de kilograme, care prezenta urme de împuşcare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, aceştia au stabilit ca persoane bănuite de comiterea faptei pe M. Gabriel de 37 de ani şi pe M. Viorel de 36 de ani, ambii din Ostrov.

De asemenea, în urma verificărilor s-a mai stabilit că M. Gabriel este deţinător legal de armă de vânătoare, fiind luată măsura ridicării armei. Aceasta va fi analizată de specialişti pentru a determina când a fost folosită ultima oară.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii situaţiei de fapt, cu cei doi bărbaţi în stare de libertate, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiuni de braconaj la fondul cinegetic naţional şi uz de armă letală fără drept. 

Sursa foto: vinatoare.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

11 Sep, 2014 19:44

Sa fie excluși

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.