Elevii Liceului Teoretic "Traian”au participat la "Săptămâna Educaţiei Globale" (galerie foto)

Liceul Teoretic "Traian" s-a alăturat  Programului european "Educația Globală". Astfel, începând cu  data de 17 noiembrie, elevii au participat la activităţi educative în cadrul  proiectului „Săptămâna Educației Globale”. În acest an tema programului este Securitatea alimentației, după cum se arată într-un comunicat al instituţiei de învăţământ.

În derularea acestui proiect peste 250 de elevi ai Liceului Teoretic "Traian" sunt implicați în activități ce îmbracă aspectul educației formale și nonformale. În această săptămână elevii claselor a VII-a, a IX-a B și a XI-a D și-au exprimat opțiunea pentru alimentația sănătoasă prin amenajarea expoziției culinare cu preparate din bucătăria românească și a târgului de fructe.

Elevii Liceului Teoretic "Traian"  și-au transmis mesajul lor pentru responsabilitate, prin participarea la concursul de postere. Tematica a vizat securitatea alimentației: conservarea hranei, responsabilitate ecologică, criza globală a hranei, risipa alimentelor, alimentația rațională. Câștigătorii acestui concurs au fost elevii Gădinceanu Ovidiu (clasa a X-a D), Bogdan Ștefan (clasa a IX-a E) și Mîrșu Bianca (clasa a XI-a B).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Eveniment de Ziua Dobrogei la Constanța- Membrii din minoritățile reprezentantive ale regiunii împărtășesc din experiențele lor în Dobrogea (FOTO+VIDEO)

14 Nov 2022 2484

Liceul Teoretic „Traian“, 38 de ani de performanță în educație

08 May 2015 2363

Liceul Teoretic ”Traian” – 38 de ani de performanță în educație

07 May 2015 1166

Inovare şi creativitate Evenimentul internaţional „Hour of Code”, marcat la Liceul Teoretic „Traian“ (galerie foto)

13 Dec 2014 3690

„Trick or Treat?”, de Halloween, la Liceul Teoretic "Traian" din Constanţa (galerie foto)

04 Nov 2014 1752

Liceul Teoretic „Traian” va inaugura un laborator multimedia

26 Sep 2014 2483

Liceul Teoretic Traian împlineşte 37 de ani

07 May 2014 2836