Exclusivitate Colonelul (r)Remus Macovei - „Ne luptam pentru pensiile militarilor"

remus_marcovei.jpgSindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a demarat acţiunile pentru obligarea Ministerului Apărării Naţionale să soluţioneze cererile a aproximativ 15.000 ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri şi urmaşi ai celor decedaţi, care au solicitat încă din anul 2007 Secţiei Pensii Militare a acestui minister recalcularea pensiilor militare în baza prevederilor Legii nr.90/2007.

Col(r) RemusMacovei, preşedintele SCMD-filiala Constanţa

spune că „acestor militari nu le-au fost rezolvate cererile, nu au primit nici un răspuns din partea MApN şi în consecinţă nu au primit drepturile legal cuvenite în ultimii trei ani".

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va solicita MApN rezolvarea de urgenţă a acestei situaţii, în cazul unui răspuns negativ urmând să cheme în instanţă această instituţie.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Rozicrucianul

11 Jul, 2010 06:55

Apreciez ,,spiritul organizatoric' al ,,cazonilor'.Dar, la cite organizatii nonguvernamentale cu radacini cazone si iz de moleter exista ,cu obiective, scopuri si interese diferite, succesul acestora va fi pe masura ,acelasi ca si urmarile unei grenade aruncate intr-o privata din fundul curtii tiganesti .Nu uitati fratilor ca ,multi a-ti fost pacaliti cu salarii compensatorii si va-ti grabit sa faceti singuri rapoarte de trecere in rezerva in speranta unei acomodari normale in jungla civila.Putini au fost cei care au prevazut rezultatul restructurarii in armata,si multi sunt acum ,nemultumiti si injura guvernantii .Povestea cu ,,mintea romanului, cea dupa urma 'o fi adevarata sau banc? Asa se intimpla daca a-ti permis ,sau permiteti, sa va altoiasca constiintele cu singele scos din bucile lor grase.

Civilul

11 Jul, 2010 00:14

Ce atata "drepturi legale cuvenite" tovarasi militari? Ce "fapte de vitejie" ati savarsit? Va ajung atatea favoruri pe care le aveti deja! Nu meritati ceea ce cereti. Destul e DESTUL!

Nero

10 Jul, 2010 19:29

Actiunile sindicatului sunt corecte si legale,dar ce fac celelalte organizatii-UNCMRR- care-i reprezinta doar simbolic,pe pensionarii militari?Ce asteapta g-ralul ZECA Constantin? Nu cumva, puterea politica, il are la "mana", cu dosarul de la revolutie? Din "auzite" si ZECA si BADALAN,au fost tragatori zelosi, pentru sustinerea regimului lui CEAUSESCU.

Militaru` de serviciu

10 Jul, 2010 19:23

Actiunea Sindicatului este corecta ,morala si mai ales legala, deoarece, de peste 3 ani, multi dintre colegii/camarazii militari, nu si-au primit drepturile legale.Mai mult, M.Ap.N.-ul condus de aceasta echipa de incompetenti, asteapta ca, pensionarii militari bolnavi si/sau batrani sa "iasa" natural din sistem, ca apoi,M.Ap.N.-ul sa imparta pensia celor decedati, la ceilalti.

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 593

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 656

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 450

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 530

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 528

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 702

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3362

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 13888

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 898

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 882

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1924

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1300

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 2789

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 6806

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 808