„Fii treaz la volan și când ești la mare!” - campanie demarată la Constanța (video)

Polițiștii din Constanta lansează, astăzi, o campanie de prevenire a accidentelor rutiere din perioada Sezonului Estival 2016, care au drept cauze conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice și neatenția la volan. Aceasta este intitulată ”FII TREAZ LA VOLAN, SI CÂND EŞTI LA MARE!”.

Reprezentantul IPJ Constanța, Carmen Șerbănescu, a afirmat:"Faptul că suntem astăzi aici spune ceva- că suntem interesați, că începem să acționăm împreună. Avem foarte mulți parteneri. Vă mulțumesc. Experimentul îl vom face aici, lângă Poliția Rutieră. În ceea ce privește accidentele de la nivelul județului Constanța: în 2014 și 2015, am avut rezultate tragice, două persoane și-au pierdut viața în urma consumului de băuturi alcoolice la volan. Costurile pentru statul român sunt imense. Șoferul trebuie să fie conștient de riscul pentru el și pentru cei din jur".

La rândul său, șeful Poliției Rutiere Constanța, Constantin Dancu a menționat:"Vrem să conștientizăm situația exactă în care este pus atunci cand este în «criză»"
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.