Final de stagiune pentru Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna.

 
Costume multicolore, candoare, optimism şi emoţii în paşi de dans, acestea sunt câteva dintre cuvintele care pot descrie atmosfera care a caracterizat finalul celei de-a XI-a stagiuni a Şcolii de Balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna.
 
La evenimentul festiv care a avut astăzi pe scena Casei de Cultură din localitate au fost invitate personaje de basm, care au făcut reverenţe în faţa publicului, în paşi de balet clasic şi contemporan în coregrafii semnate de profesoarele Eva Spirescu şi Teodora Spirescu. Invitata galei din acest an a fost Melissa Călin de la Colegiul Naţional de Arte “Regina Maria” din Constanţa, elevă cu merite deosebite care, începând din anul următor va studia la şcoala de balet din Stuttgart.
 
Directorul primei şcoli de balet din mediul rural din România, Nicolae Spirescu, a primit o diplomă de excelenţă „pentru activitatea deosebită în recunoaşterea valorilor, cât şi pentru promovarea cu profesionalism a baletului în mediul rural”.
 
La finalul galei, toate cele 19 de balerine au primit din partea Primăriei Cumpăna şi a conducerii Şcolii de Balet „Nicolae Spirescu” diplome de excelenţă pentru talentul şi dăruirea puse în slujba artei baletului şi pentru activitatea artistică desfăşurată în perioada 2014  - 2015. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spectacol de Crăciun, oferit de Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu“ din Cumpăna. Unul dintre invitaţi a fost Moş Crăciun (galerie foto)

16 Dec 2019 2734

Invitaţie la spectacol, în această seară Sfârşit de stagiune şcoala de balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna

17 Jun 2019 2485

Spectacol de balet, la Casa de Cultură din Cumpăna

15 Jun 2018 1944

Cum au sărbătorit tinerii din Cumpăna de Dragobete. Spectacol dedicat iubirii, pe scena Casei de Cultură (galerie foto)

27 Feb 2018 2126

Gală de balet Graţie, artă şi coregrafii inedite la Cumpăna, cu ocazia încheierii stagiunii 2016 - 2017 (galerie foto)

19 Jun 2017 3701

Diplome de excelență, oferite de Primăria Cumpăna Școala de balet „Nicolae Spirescu”, la final de stagiune (galerie foto)

29 Jun 2015 2902

Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu“ îşi încheie stagiunea Reprezentaţie plină de graţie şi eleganţă la Cumpăna

26 Jun 2014 2846