Firma Orient Cargo Control are un nou asociat-administrator

Adunarea Generală a Asociaților firmei Orient Cargo Control SRL s-a întrunit, în 26 mai, la sediul societății, din București. Astfel, cei doi asociați, Liviu-Octavian Dragomir, cu domiciliul în București, născut în Constanța, Adrian Istrate-Scrădeanu, domiciliat în orașul Ovidiu, au hotărât cooptarea în societate a lui Ionete Ion Iulian-Ionuț, domiciliat în București, care vine cu un aport de 50 de lei, echivalentul a cinci părți sociale a câte 10 lei fiecare. Urmare a acestei cooptări a noului asociat, capitalul social total al firmei va fi de 250 lei, aport în numerar, echivalentul a 25 de părți sociale a 10 lei fiecare și se împarte asociațiilor astfel: Liviu-Octavian Dragomir deține 10 părți sociale a 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 100 de lei, reprezentând 40% din capitalul social; Adrian Istrate-Scrădeanu deține 10 părți sociale a 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 100 de lei, reprezentând 40% din capitalul social; Ionete Ion Iulian-Ionuț deține 5 părți sociale a 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 50 de lei, reprezentând 20% din capitalul social.
De asemenea, se revocă din funcție administratorul Buluca Răzvan și se numește în locul său Ionete Ion Iulian-Ionuț, acesta primind un mandat de administrator pe durată nelimitată. Firma Orient Cargo Control SRL este societate înfiinţată în ianuarie 2011, avea ca domeniu de activitate „activităţi anexe transporturilor“. Deciziile luate de Adunarea Asociațiilor au fost publicate în Monitorul Oficial.

Adrian Istrate Scrădeanu a fondat, în luna martie a anului trecut, alături de Aviation Services Holding EOOD, societate cu răspundere limitată cu sediul în Bulgaria, Aviation Services CND SRL. Aceasta din urmă a atras atenția, la momentul respectiv, întrucât  a fost înregistrată cu sediul în localitatea Mihail Kogălniceanu, ea funcționând în incinta Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu“. Societatea nou înființată avea ca domeniu principal de activitate transporturi aeriene de marfă și transporturi spațiale.
În august anul acesta, atunci când cotidianul ZIUA de Constanța a publicat un amplu material referitor la firma nou înființată care își desfășura activitatea în incinta Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“, numele lui Adrian Istrate Scrădeanu mai apărea, în afară de Aviation Services CND SRL, în alte trei societăţi. Era vorba despre Silk Route Shipping SRL, Orient Cargo Control SRL şi DTS Logistic Services SRL.
Silk Route Shipping SRL a fost înfiinţată pe 5 octombrie 2007. Asociaţi persoane fizice în firmă figurau Adrian Istrate Scrădeanu şi Gily Bistrae, iar administrator al societăţii, acelaşi Istrate Scrădeanu. Domeniul de activitate al Silk Route Shipping SRL constă în „activităţi de servicii anexe transportului pe apă“.
În ceea ce priveşte DTS Logistic Services SRL, societatea a fost înfiinţată pe 7 martie 2007. Asociaţi persoane fizice în firmă figurau, în luna august, aceiaşi Adrian Istrate Scrădeanu şi Liviu Octavian Dragomir, cel din urmă fiind şi administratorul firmei. Ca şi Orient Cargo Control SRL, DTS Logistic Services SRL se ocupă cu „alte activităţi anexe transporturilor“.
Societatea Sea Trade Shipping figurează pe www.vrajitorul.eu ca fiind înființată în anul 2009 sub denumirea AIS Logistic & Consulting SRL, cu sediul în Ovidiu și cu un singur asociat fondator, respectiv Iuliana Năpruiu.

Foto: Adrian Istrate Scrădeanu

Citeste si CUM CONVIEŢUIESC O COMPANIE DIN BULGARIA ŞI O FIRMĂ DIN ROMÂNIA PE AEROPORTUL MIHAIL KOGĂLNICEANU
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.