Fostul candidat la preşedinţie, Ninel Potârcă, condamnat la şase ani de închisoare

Fostul candidat la Preşedinţie Constantin Ninel Potârcă a fost încarcerat, astăzi, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la şase ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă, informează Mediafax.

Potârcă a fost ridicat de la locuinţa sa din Târgu Jiu, alături de fratele saă, Tănase Potârcă, condamnat, de asemenea, la cinci ani de închisoare într-un dosar de evaziune fiscală.

Cei doi fraţi au fost condamnaţi împreună cu alţi doi oameni de afaceri din Râmnicu Vâlcea, care au de executat câte trei ani de închisoare într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 182 de milioane de lei.

Cei doi au fost duşi în arestul IPJ Gorj, unde urmează să rămână pentru 21 de zile, perioadă de carantină, după care urmează să execute pedeapsa, cel mai probabil în Penitenciarul Târgu Jiu.

În momentul în care a fost luat de acasă, Potârcă era în arest la domiciliu într-un alt dosar ce vizează acuzaţii de dare de mită.
De asemenea, în dosare diferite el şi fratele său mai sunt judecaţi pentru alte acuzaţii de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste un milion de euro.
 
Sursa foto: enational.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.