Fostul ministru al Apărării Gabriel Leș despre schimbarea de la MApN. Declarație surprinzătoare. Ce crede că trebuie să facă toți miniștrii

Aseară, după ce actualul ministru al Apărăii Naționale, Mihai Fifor a fost oficiat pe funcție, Gabriel Leș, ministru al Apărării Naționale înaintea lui Adrian Țuțuianu care a deimisionat în urma unui scandal declanșat, se pare, ca urmare a unui comunicat de presă, a postat pe pagina sa de Facebook:
 
”Din momentul în care mandatul ministerial a încetat, m-am ferit în a avea declaraţii publice referitoare la activitatea ministerului sau diverse subiecte care au apărut în timp legate de acest domeniu.

Nici acum, nu am să comentez propunerea înaintată Preşedintelui Klaus Iohannis, dar ceea ce pot spune este faptul că programele pe care Armata le are şi le-a construit în ultimii ani, alături de partenerii aliaţi, trebuie să continue.

Am fost tot timpul de părere că, indiferent cine deţine portofoliul de ministru, echipa militară trebuie lăsată să-şi facă treaba iar factorul de stabilitate trebuie să primeze.

Am cunoscut profesionişti veritabili în rândul ei care au demonstrat determinare şi capacitate de planificare pe termen lung.

Rămân cu sufletul alături de Armata României, oriunde paşii mă vor conduce”.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Lucas

13 Sep, 2017 12:21

Intr-adevar echipa militara trebuie lasata sa-si faca treaba si motivata corespunzator, iar in comisiile de aparare ale celor doua camere parlamentare sa fie membrii care au cunostinte in domeniul militar ci nu toti pitiponcii si pitipoancele politice.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.