Fostul şef al IPJ Tulcea, Gheorghe Teliceanu, îşi dizolvă firma Wise Defenders SRL

Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, ieri, dosarul cu numărul 2804/118/2015, la secţia a II-a civilă, având ca materie litigii cu profesionişti, iar ca obiect opoziţie la dizolvare.
 
Petentul este DGRFP Galaţi prin AJFP Constanţa, iar calitatea de intimat o deţin SC Wise Defenders SRL, ORC Constanţa şi Gheorghe Teliceanu.
 
SC Wise Defenders SRL a fost înfiinţată în 2009, ce se ocupa de pază, iar administratorul şi asociatul unic este Gheorghe Teliceanu cu un aport la capital de 1.000 de lei, echivalând cu 20 de părţi sociale, reprezentând 100% din capitalul social, cu o cotă de participare la beneficii/pierderi de 100%.
 
În 2015, Gheorghe Teliceanu a hotărât dizolvarea şi lichidarea societăţii Wise Defenders SRL fără nici un fel de pretenţie materială sau financiară, întrucât firma nu deţine nici un fel de active şi nu are datorii către creditori.
 Gheorghe Teliceanu mai este asociat şi în Best Quality Solutions SRL, Clever Construct SRL (lichidare) şi Teliceanu T. Gheorghe PFA (radiată).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE 3. OFICIAL - Constantin Ion, schimbat din funcţia de prefect al Constanţei. Adrian Nicolaescu, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu (video)

02 Mar 2016 4802