Gala premiilor Revistei „Nord Dobrogea Cultural“

Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a înmânat, ieri, premii în bani și distincția „Elena Dumanschi“ elevilor Oprea Elena de la Liceul „Dimitrie Cantemir“ din Babadag și Cazacioc Sebastian Călin de la Liceul Tehnologic „Ion Mincu“ din Tulcea.

Gala premiilor Revistei „Nord Dobrogea Cultural“ ediția I Gaudeamus a fost organizată de Centrul Cultural „Jean Bart“, Consiliul Județean Tulcea, PrimăriaTulcea și Inspectoratul Școlar Județean Tulcea . Evenimentul, inițiat de prof. Aurel Ifrim și organizat în cadrul proiectului „Cunoaște Tulcea, fă-o cunoscută lumii!“ a avut drept scop stimularea a 19 liceeni cu rezultate deosebite la învățătură și implicați în activități extrașcolare.



„Mulțumim celor care au avut inițiativa organizării Galei, pentru că au reușit să ne smulgă din cotidian pentru a da recunoașterea cuvenită unor tineri tulceni excepționali. Ziua de azi este foarte importantă pentru tulceni, pentru că în timp aici, pe scena Centrului Jean Bart, stimulăm în măsura posibilităților performanța școlară și implicarea, conducerea județului este prezentă la București la o altă gală, dedicată marelui sportiv tulcean Ivan Patzaichin. Astăzi Tulcea devine cunoscută prin oamenii săi!“, a declarat Mihai Nicolae.

Pe tot parcursul galei a fost evocată personalitatea eminentei profesoare Elena Dumanschi. Au rostit alocuțiuni profesorii Floarea Calenic și Teodora Donciu dar și un fost elev, actorul tulcean Radu Gheorghe. Grupurile „Scherzo“, formația X5 și Corul „Carpe in Deum“ au completat cu recitaluri programul serii.
   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.