Gigi Cora, șoferul cercetat pentru un accident din 23 August, are un nou proces în instanță (video)

Gigi Cora, şoferul care ar fi provocat accidentul din localitatea 23 August, când o femeie a murit, a fost trimis în judecată. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Mangalia, având ca obiect ucidere din culpă.
 
Vă amintim că în 2 aprilie anul acesta, Gigi Cora a provocat accidentul mortal pe DN 39, dinspre comuna 23 August către Mangalia. Se pare că în „curba morții”, așa cum este denumit acel tronson de drum, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.  În urma acestui eveniment, o femeie de 48 de ani a decedat pe loc, iar un bărbat de 50 de ani a fost rănit. Gigi Cora ar fi avut o concentraţie de alcool în sânge de peste 2 grame la mie.
 
Acum şoferul se duelează, pe partea civilă, la Judecătoria Mangalia cu Memet Laura, Ursu Maricel Dănuţ cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Puczi Kozak Gyongyi cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Puczi Kozak Sandor cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Kanczi Bela cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Kanczi Liviu cu dom proces. ales la societatea Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii", Memet Laura cu dom proces. ales la Societatea Profesională de avocaţi "JGV&Asociaţii". Următorul termen este în 14 septembrie a.c.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-ar fi urcat beat la volan şi ar fi omorât o femeie, la 23 August Gigi Cora află dacă scapă de arestul preventiv

29 Sep 2016 1900

Decizie definitivă pentru Gigi Cora S-ar fi urcat beat la volan şi ar fi omorât o femeie într-un accident, la 23 August

13 Aug 2016 2178

Gigi Cora, şoferul implicat în accidentul de la 23 August, trimis în judecată

05 May 2016 2223

Şoferul implicat în accidentul de la 23 August, arestat preventiv

09 Apr 2016 2257

Şoferul implicat în accidentul de la 23 August, arestat la domiciliu

06 Apr 2016 2691