UPDATE Grupul Şcolar Virgil Madgearu din Constanţa şi-a întrerupt orele din cauza unei spargeri

 
Se pare că în această noapte la Grupul Şcolar Virgil Madgearu din cartierul Tomis Nord din Constanţa a avut loc o spargere, scrie adevarul.ro. persoanele care ar fi intrat în clărire au tăiat gratiile de la geamul directorului.
 
Astfel, când a început programul, personalul unităţii de învăţământ  a constatat că în clărire ar fi intrat persoane, lucru care se vedea datorită urmelor lăsate de cei ce au pătruns în şcoală.
 
Potrivit aceleiaşi surse, odată intraţi prin efrecţie în clădire, persoanele care nu au vost nici până la această oră identificate, au mers din cabinetul directorului la secretariat dar şi în cancelarie.
 
În urma celor văzute, reprezentanţii instituţiei de învăţământ au anunţat imediat Poliţia.
 
Orele de curs nu au putut începe, astfel că elevii şi dascălii au rămas afară, până la terminarea cercetărilor din incinta liceului, mai scrie adevarul.ro. 

UPDATE:  ora 10.42

Din primele cercetări reese că mai multe birouri, inclusiv cel al directorului și secretariatul unității, au fost devastate, documentele fiind împrăștiate pe podea.

Elevii și cadrele didactice au intrat în școală, iar cursurile au fost reluate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un spațiu comercial, situat în incinta Grupului Școlar „Virgil Madgearu“, preluat în domeniul privat al municipiului Constanța (DOCUMENT)

26 Mar 2024 370