Imagine macabră în parcul de lângă Gara Murfatlar Un bărbat s-a spânzurat ce crengile unui pom

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Lumina a fost găsit spânzurat azi, în zorii zilei. El a fost găsit atârnând de crengile unui pom, în apropiere de gara CFR Murfatlar. Lucrătorii Postului de Poliţie TF Valu lui Traian au fost anunţaţi, la ora 5.10 că în parcul din apropiereagării se află spânzurat un bărbat.


Conform IPJ Constanţa, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, din localitatea Lumina. Poliţiştii au discutat cu mai multe persoane care ar fi putut fi martore la eveniment. Astfel au aflat de la oameni care îşi fac veacul în zona gării Murfatlar că victima le-ar fi spus, aseară, că are de gând să se arunce în faţa trenului. Aceştia nu l-au luat în seamă, însă se pare că victima nu a renunţat la gândurile negre, pe care le-a pus în practică, însă, în alt mod.
 
Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.  Anchetatorii spun că pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă şi nu există suspiciuni de crimă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Un bărbat s-a spânzurat în Şantierul Naval Constanţa

01 Nov 2016 3721