În Constanța se vinde îmbrăcăminte direct pe trotuar

 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au depistat în municipiul Constanţa, două femei care ofereau spre vânzare mai multe obiecte de îmbrăcăminte ce erau expuse direct pe trotuar.
 
În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a surprins două comerciante care opreau trecătorii şi le ofereau spre comercializare peste 50 de articole vestimentare dar şi produse de curăţenie, fără îndeplinirea condiţiilor legale. Activităţile „comerciale” s-au desfăşurat  în zona Piaţa Griviţei, cele două ofertante făcând reclamă la marfă într-un mod foarte vocal.
 
La solicitarea oamenilor legii,  acestea nu au putut prezenta documentele de proveniență a mărfii dar nici autorizaţia de comercializare în acel loc.
 
Prin urmare, fiecare a fost sancţionată contravenţional cu câte o amendă în cuantum de 500 lei.
 
Bunurile oprite de la comercializare (articole de îmbrăcăminte—bluze, fuste, tricouri, cămăși, pantaloni, produse de menaj) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.
 
Cetăţenilor li se recomandă să nu cumpere produse care nu sunt comercializate în mod legal şi să anunţe imediat autorităţile competente atunci când observă astfel de fapte.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.