În PSD se fac negocieri pentru miniştri Care sunt organizaţiile din ţară favorite

La momentul alegerile interne din PSD se vor negocia şi functiile de ministri, dar si de secretari de stat si sefi de agentii in viitorul Guvern, in cazul in care Victor Ponta castiga alegerile prezidentiale, scrie ştiripesurse.ro.

Primele 4 organizatii PSD la alegerile prezidentiale vor primi cate un ministru si cate un post de vicepresedinte in conducerea PSD, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Vor fi înlăturaţi tehnocraţii?


La acestă dată există mai multe varinate în privinţa formării noului Executiv. O varianta ar fi schimbarea miniştrilor ‘tehnocratii’ şi numirea unor ministri si ministri delegati care au carnet de membru PSD.

A doua varianta prevede o revigorare a viitorului Guvern PSD, dat fiind ca majoritatea ministrilor nu sunt vazuti cu ochi buni in teritoriu, au afirmat surse din PSD pentru ştiripesurse.ro.

Apar noi ministere?


A treia varianta, pentru a nu-i supara nici pe actualii ministri, este ‘inventarea’ unor ministere noi, pentru a face loc celor de la PLR dar şi celor de la UNPR, care, spun surse din partid, a inceput de ceva vreme sa lase de inteles ca nu i-ar strica niste ministere mai consistente.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.