În Texas Actorul Shia LaBeouf a fost arestat în stare de ebrietate

Actorul american Shia LaBeouf, cunoscut din seria filmelor de acțiune „Transformers”, a fost arestat vineri în Austin (Texas, SUA) pentru comportament turbulent în spații publice, cauzat de consumul abuziv de alcool, a informat poliția locală, citată de agențiile EFE și AFP.
Shia LaBeouf, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat pe o stradă din apropierea locului în care s-a desfășurat, la sfârșitul acestei săptămâni, Festivalul de muzică Austin City Limits. Postul de televiziune ABC News a relatat că, potrivit unui martor, LaBeouf a traversat strada fără să respecte semnalul luminos al unui semafor, chiar în fața unui echipaj de poliție. Apoi, ignorând apelurile polițiștilor, starul hollywoodian a fugit. În cele din urmă, Shia LaBeouf a fost prins și arestat de polițiști.
Actorul a fost transportat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Travis County Jail din localitate, însă a fost eliberat după ce și-a recunoscut vinovăția. În iunie 2014, actorul a fost arestat și acuzat de mai multe infracțiuni, în timp ce se afla la un spectacol al musicalului „Cabaret” din New York, și unde la un moment s-a ridicat în picioare proferând obscenități la adresa scenei și fumând în incintă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Melodia zilei Sia feat. Shia LaBeouf & Maddie Ziegler – Elastic Heart

10 Feb 2015 2373