Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea, la bilanț. Activități desfășurate pe anul 2017

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, vineri, la bilanțul efectuat de conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea (IJJ) cu privire la activitatea pe anul 2017, ședința având loc la sala de conferințe a hotelului Esplanada din municipiul Tulcea.
 
Este vorba despre un eveniment organizat anual de Jandarmeria tulceană, care își propune să prezinte principalele activități derulate de Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea în cursul anului anterior și să traseze principalele linii de acțiune pentru anul acesta.

 „Voi începe prin a transmite un mesaj de mulțumire tuturor jandarmilor tulceni, fie din municipiu, fie din județ, care, de-a lungul anului trecut, s-au implicat activ în asigurarea unui climat de ordine și liniște publică la nivelul judetului nostru. Vă mulțumesc tuturor în special pentru promptitudinea cu care ați răspuns solicitărilor noastre de a ne sprijini în organizarea unor evenimente de interes deosebit pentru promovarea Dobrogei de Nord, dar și pentru profesionalismul de care ați dat dovadă cu fiecare ocazie, în  fiecare misiune“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.


Printre obiectivele asumate de Inspectoratul de Jandarmi Tulcea se regăsesc eficientizarea misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice pe timpul manifestărilor publice şi a altor activităţi din spaţiul public ce au implicat aglomerări de persoane, respectiv îmbunătăţirea operativităţii intervenţiei la evenimentele sesizate prin Sistemul National Unic pentru Apel de Urgenta 112, dar și creşterea gradului de siguranţă a turiştilor în Delta Dunării.

„Meritați respectul nostru, al tuturor, pentru modul în care ați știut, de fiecare dată, să fiți aproape de cetățeni, să mențineți o ordine prestabilită la nivelul judetului și să îi faceți pe cetățeni să se simtă în siguranță“, a mai adăugat președintele Teodorescu.


Misiunile de asigurare a ordinii publice din 2017 s-au executat în condiţii foarte bune, nefiind înregistrate situaţii de intervenţie în forţă pentru restabilirea ordinii publice, iar acest lucru se datorează, în principal, continuării activităţilor preventive.

Sursă foto: IJJ Tulcea
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 362

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aur, argint și personal best record la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia

15 Apr 2024 410

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 419

Acțiuni ale jandarmilor la școli din județul Tulcea (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 516

IJJ Tulcea Ai auzit de noua aplicație eDAC? Iată ce reprezintă și cum va fi folosită de jandarmi

05 Apr 2024 538

Ziua Jandarmeriei Române, marcată la Tulcea (GALERIE FOTO)

30 Mar 2024 669

Jandarmii din Tulcea, solicitați în acest sfârșit de săptămână. Intervențiile acestora

25 Mar 2024 415

La Tulcea A umplut coșul de cumpărături cu produse de pe raft și a vrut să plece fără să achite

22 Mar 2024 448

Misiunile jandarmilor din Tulcea, la sfârșit de săptămână

11 Mar 2024 424

Angajații MAI au oferit surprize doamnelor de 8 Martie la Tulcea (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 463

Tulcea Bărbat din judeţul Constanţa cercetat după ce a huiduit în timpul ceremonialului organizat de Ziua Unirii Principatelor Române

24 Jan 2024 683

Jandarmeria Tulcea asigură măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

23 Jan 2024 627

Scandal între vecini la Tulcea din cauza unui loc de parcare. Jandarmii, chemați în ajutor

15 Jan 2024 788

Jandarmii asigură măsurile de ordine la slujbele de Bobotează din județul Tulcea

05 Jan 2024 625

Ce trebuie să știm pentru a preveni incidentele în preajma sărbătorilor de iarnă. IJJ Tulcea face recomandări

30 Dec 2023 578