Interviul on line cu vicepreşedintele demisionar al PDL Constanţa, Gheorghiţă Corbu s-a terminat Tema discuţiei a fost " PDL Constanţa se prăbuşeşte . Cine îl mai poate salva?"

image002.jpgVicepreşedintele demisionar al PDL Constanţa, Ghoerghiţă Corbu a participat la Interviu On line. Corbu a explicat că există o majoritate a BPJ constituită într-o mişcare anti-metode utilizate de Mircea Banias de a conduce organizaţia PDL Constanţa. "De patru luni de zile nu s-a mai întrunit cvorumul necesar desfăşurării lucrărilor BPJ. Este o mişcare de protest la adresa preşedintelui Banias" susţine Corbu.

În altă ordine de idei, fostul vicepreşedinte democrat-liberal este de părere că în acest moment PDL e la mâna PSD care "a devenit prea puternic astăzi şi noi nu avem lideri care să reziste ofertelor sau tentaţiilor pe care PSD le propune". În acest sens, Corbu a dat şi un exemplu: "sunt singurul consilier judeţean nevalidat de majoritatea din Consiliul Judeţean. Mă întreb oare de ce? De ce Zanfir Iorguş nu a fost nici el validat? De ce Ion Popescu nu a fost validat? Oare eram voci incomode pentru actuala administraţie locală? Banias m-a trimis la Nicusor Constantinescu să negociez cu el validarea în funcţia de consilier judeţean. Şi nu m-am dus", a precizat Corbu.

În ceea ce priveşte viitorul organizaţiei judeţene, Corbu susţine că Paul Brânză ar fi alternativa, însă "în situaţia în care Paul Branză nu va dori să-şi asume până la capăt această candidatură, voi susţine alt candidat, altul decât Mircea Banias". Întrebat dacă Bucureştiul a tolerat situaţia de la Constanţa, Ghoerghiţă Corbu a precizat că nu poate nega faptul că Bucureştiul se află într-o oarecare complicitate cu actualul preşedinte Banias, întrucât până acum trebuiau luate măsuri. "La recomandarea CSEL, BPN nu şi-a asumat un vot politic pe recomandarea comisiei prin care trebuiau anulate alegerile de la municipiu, dizolvat BPJ şi numită CODA", apreciază Corbu care în final a mai afirmat că nu personalizează niciun joc iar demersul său nu are la bază niciun arnajament dar crede că "e momentul adevărului în PDL şi trebuie să ne trezim cu toţii".

Mai multe puteţi citi aici


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ionel

17 Dec, 2010 06:13

De acord cu nr.1. Are perfecta dreptate. Mai intrebati si in colegiul 3 de la cine a mai adunat bani.Si mai ales la ce i-a folosit.

costica

16 Dec, 2010 18:55

nu sunt adeptul lui corbu, dar banias este tot ce i s-a putut intampla mai rau organizatiei pdl constanta,.. banias=sluga psd, apropos, ati observat ca cei de la telegraf nici macar nu au pomenit de implicarea lui banias in infractiunea de evaziune fiscala de 60mil euro, ori cine ar ierta mediatizarea unui asemenea caz, mai ales cand e vb de presedintele pdl constanta

tepes

16 Dec, 2010 16:00

bunica din groapa

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 367

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1834

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1188

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1495

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1230

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 675

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 945

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 750

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1121

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 723

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1001

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 880

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1274

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 760

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1256