Investigațiile continuă Alertele cu bombă la bordul a două avioane cu destinația Bruxelles au fost false

Alertele cu bombă la bordul a două avioane SAS cu destinația Bruxelles s-au dovedit a fi false. La bordul avioanelor nu s-au găsit explozibili, au declarat procurori belgieni, adăugând că este în curs de desfășurare o anchetă privind un posibil atac terorist, relatează Reuters, citată de Agerpres.
 
Inspecția a avut loc după ce biroul procurorului a primit informații în legătură cu o alertă de securitate la un zbor SAS. Procurorul a refuzat să precizeze modul în care au fost primite amenințările. Potrivit media locale, acestea au fost transmise pe Twitter.
 
Două avioane ale companiei SAS, care au decolat din Oslo și Stockholm, au fost verificate după ce au aterizat pe aeroportul internațional din Bruxelles, potrivit unei declarații difuzate astăzi.
 
Belgia este în stare de alertă după atacurile islamiste, soldate cu 32 de morți, comise pe aeroportul și la o stație de metrou din Bruxelles, în luna martie. Mulți dintre cei care au comis atacurile din noiembrie 2015, de la Paris, soldate cu 130 de morți, își aveau baza în Belgia.

sursa foto: planespotters.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Alertă cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei

03 Jan 2023 1086

Noi alerte false cu bombă în Belgia, la aeroportul și gara din Charleroi

05 Oct 2016 1995