Ion Ţiriac ar fi noul manager al Simonei Halep

Ion Ţiriac este de ceva vreme managerul „sub acoperire” al Simonei Halep, scrie Adevărul în ediţia sa online. Potrivit sursei citate, jucătoarea de tenis din Constanţa, de 23 de ani „e ghidată” de afaceristul român, care i-a aranjat deja mai multe contracte, conform jurnaliştilor de la adevarul.ro.

Adevărul.ro mai scrie că Ion Ţiriac este alături de Simona Halep încă de la semnarea contractului cu Dedeman, care i-a adus 500.000 de euro, atunci când Halep a apelat la specialişti din cadrul holdingului deţinut de Ţiriac. De asemenea, afaceristul român i-a intermediat Simonei conexiunea cu două companii germane, Adidas şi Porsche, mai scrie sursa citată. Firma de echipament sportiv îi plăteşte lui Halep aproximativ un milion de euro anual, în vreme ce fabricantul de automobile i-a oferit Simonei un bolid de 130.000 de euro, doar un avans din ceea ce ar putea însemna o viitoare colaborare.

Ţiriac este unul dintre cei mai respectaţi manageri din tenis. După retragere, el a servit ca antrenor şi manager multor nume mari ale tenisului masculin: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic şi Marat Safin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Toţi ar dori să te vadă cu acest accesoriu la meciuri“ Simona Halep, costumată special, la un eveniment monden (galerie foto)

02 May 2018 4613

Nadia Comăneci, despre Simona Halep și Ion Țiriac

26 Mar 2015 1556

OFICIALNoul antrenor al Simonei Halep este Victor Ioniţă

24 Nov 2014 1559

Iată ce i-au urat Gică Hagi Simonei Halep, de ziua ei

27 Sep 2014 1969

Sub ochii prinţului William şi ai ducesei Kate Performanţă istorică pentru Simona Halep la Wimbledon

03 Jul 2014 2418