Irina Dobraş a câștigat 400.000 de euro la Loteriei din Spania

 
Irina Dobraş, o româncă din Satu Mare în vârstă de 33 de ani a avut parte de o surpriză de proporții înainte de sărbători. Aceasta este printre câştigătorii extragerii de Crăciun a Loteriei din Spania.
 
Premiul cel mare a fost extras astăzi și a fost în valoare de patru milioane de euro.
 
Conform organizatorilor, seria biletelor câştigătoare s-a vândut în localitatea Roquetas de Mar, din provincia Almeria, localitate în care trăiesc peste 11.000 de români.
 
Marele premiu de patru milioane de euro de la loteria de Crăciun din Spania, intitulată El Gordo, a fost câștigat de cumpărătorii biletelor cu seria 79140, iar acesta va fi împărţit de 160 de persoane. Tichetele câștigătoare au fost vândute doar în localitatea Roquetas de Mar, ce numără un pic peste 80.000 de locuitori, iar 11.000 dintre ei sunt români. Așa se face că printre câștigători s-au aflat mai mulți conaționali de ai noștri. În timp ce unii dintre ei s-au lăudat că au luat sume mici de 100 de euro sau 1.200 de euro, o femeie de 33 de ani din Satu Mare, Irina Dobraș, stabilită de ani buni în Spania, a dat lovitura și a câștigat suma de 400.000 de euro, din care va plăti 20% impozit, notează știripesurse.ro.
 
„Am emoţii foarte mari. Când am auzit eram la muncă. Nu am crezut prima dată. Cu banii vreau să îmi cumpăr un solar, pentru că aici afacerea cu sere merge foarte bine”, a declarat norocoasa româncă, stabilită de 15 ani în Spania, pentru libertatea. 


Sursa foto: actualmm.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.