Klaus şi Carmen Iohannis au sărbătorit cu prietenii apropiaţi victoria în alegeri (video)

Aproximativ zece perechi de prieteni apropiaţi ai soţilor Carmen şi Klaus Iohannis au fost, aseară, la locuinţa acestora din municipiul Sibiu pentru a participa la o mică petrecere, majoritatea aducând flori şi câte o atenţie, conform Mediafax.
 
Invitaţia a fost făcută pentru ora 19.00, iar înainte de această oră aproximativ zece perechi de persoane cunoscute în Sibiu - medici, oameni de afaceri, politicieni, colaboratori ai lui Klaus Iohannis - au ajuns la casa de pe strada Bâlea din municipiu.
 
Printre invitaţi s-au aflat preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Paul Porr, medicul Radu Urdea, omul de afaceri Werner Keul, şefa Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din Primăria Sibiu, Simona Pop, dar şi Marius Vecerdea, proprietarul Clubului sportiv Pamira din Sibiu, cu care Klaus Iohannis joacă tenis.
 
Invitaţii au venit fie pe jos, fie aduşi de cineva cu maşina şi aproape toţi aveau în mână câte un buchet de flori şi câte o atenţie. Întrebat de jurnalişti dacă este un motiv de sărbătoare, medicul Radu Urdea a declarat că "este un motiv de bucurie pentru toţi”, relatează Mediafax.


 
Sursa foto şi video: oradesibiu.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Moment important în familia președintelui Klaus Iohannis. Ce se întâmplă cu soția acestuia

02 Nov 2019 2479

Klaus Iohannis petrecere la Neptun. Îşi sărbătoreşte ziua de naştere

15 Jun 2019 2019