La Kogălniceanu, şase consilieri au lipsit de la ceremonia de validare pe funcţie! A fost desemnat viceprimarul, iar primarul a depus jurământul

În localitatea Mihail Kogălniceanu a fost constituit, în condiţiile legii, noul Consiliu Local. La eveniment este prezent din partea Prefecturii Constanţa subprefectul Levent Accoium, care s-a încurcat şi a spus că se afla la Mihai Viteazu. Este prezentă şi judecătoarea Andreea-Ileana Vijloi, care urmăreşte lucrările şedinţei solemne de constituire a Consiliului Local.

Lipsesc şase consilieri de la eveniment, nemotivat. Deoarece sunt prezenţi 11 aleşi locali înseamnă că şedinţa este legal constituită.
 

„Poate le este teamă să pună mâna pe Biblie şi să spună că vor lucra pentru binele localităţii. Eu nu pot decât să vă mulţumesc în numele meu şi al colegilor că sunteţi alături de noi. Îmi pare rău de cei care au acordat încrederea lor şi au fost din nou păcăliţi de aceste şase ersoane. Este vorba de Valer Iosif Mureşan şi Nicuşor Ianca, care astăzi şi-au dat demisia şi nu au vrut să facă parte din acest Consiliu Local. Aşa cum am promis, în prima şedinţă a Consiliului Local, care va fi în următoarele zece zile, vom da locuinţele ANL, care sunt alocate de un an şi vom da loturile de teren pentru tineri”, a declarat Ancuţa Belu, primarul localităţii.

 
Oamenii din sală reacţionează. Ei spun că nu vor ca cei absenţi să fie validaţi din moment ce nu au avut curajul să vină şi să pună mâna pe Biblie.

Bursuc Lăcrămioara Emilia, Bogza Mihai Ovidiu, Caiali Demiren, Panaite Toader, Pandrea Daniel Ionuţ, Petre Florentina, Puiu Constantin, Rusu Marcian, Sandu Adrian, Şapte Elisabeta, Tulea Alexandru. S-au validat 11 din cei 17 consilieri, iar şase sunt absenţi. Cei şase consilieri care nu au fost validaţi, vor fi supuşi spre validare în următoarea şedinţă de consiliu local.
Cei şase sunt de la ALDE: Ghiţă Ion, Paraschiv Vasilica, Poliac Cătălin, Scupra Ion, Seichhamed Umiran şi Păunescu Ecaterina. Au demisionat deja Valer Iosif Mureşan şi Nicuşor Ianca. Pentru următoarele trei luni, preşedinte de şedinţă va fi Floriana Petre.

Ancuţa Belu a depus jurământul în calitate de primar al comunei Mihail Kogălniceanu. A urmat validarea liberalului Pandrea Daniel ca viceprimar al comunei. De altfel, el a fost singura propunere pentru această funcţie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul local al municipiului Tulcea convocat astăzi, 28 februarie, în şedinţă ordinară

28 Feb 2024 576

Județul Constanța Primăria Mihail Kogălniceanu organizează „Botezul Cailor”

03 Jan 2024 950

Primăria Mihail Kogălniceanu Lupte turco-tătărești, în acest weekend!

19 May 2023 1275

Județul Constanța Moș Crăciun împreună cu Crăciunița și Spiridușii lui au ajuns la copiii din Mihail Kogalniceau (GALERIE FOTO)

22 Dec 2022 1091

Primăria Mihail Kogălniceanu Au fost cumpărate cele două microbuze pentru transportul elevilor din comuna constănțeană (DOCUMENT)

03 Aug 2022 2908

Primăria și Consiliul Local Mihail Kogalniceanu, mesaj de Paște

23 Apr 2022 916

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a achiziționat o autogunoieră (DOCUMENT)

09 Apr 2022 3031

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu cumpără o autogunoieră

22 Feb 2022 2081

Teren din Mihail Kogălniceanu, scos la vânzare. Unde este situat

18 Jan 2022 2723

Primăria și Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, mesaj de Crăciun și de Anul Nou

25 Dec 2021 1083

Cererea de finanțare pentru continuarea asfaltărilor în comuna Mihail Kogălniceanu, aprobată de Consiliul Local

21 Dec 2021 1728

Caiali Demiren, consilier local al comunei Mihail Kogalniceanu, s-a stins din viață

18 May 2020 6554

Mandatul de administrator provizoriu al Georgianei-Daniela Dina în Servicii Publice de Mentenanţă Mihail Kogălniceanu SRL, prelungit

23 Jan 2020 1544

Mandat prelungit de Consiliul Local Mihail Kogălniceanu pentru administratorul provizoriu al unei firme

28 Nov 2019 1223

Societatea Servicii Publice de Mentenanţă a Consiliului Local Mihail Kogălniceanu are un nou administrator

26 Aug 2019 1474