UPDATE 2 CJC anunță că un nou spital de oncologie ar putea funcționa în fostul sanatoriu de la Eforie Sud

La această oră, în sala Remus Opreanu, a Palatului Administrativ din Constanța are o conferință de presă organizată de liderii Consiliului Județean. Întâlnirea cu jurnaliștii are ca scop detalierea proiectelor de hotărâre listate pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi, programată să înceapă la ora 13:00. 

UPDATE 2, ora 12:58: 

Președintele CJC Constanța a anunțat și modificări în organigrama instituței pe care o conduce. Țuțuianu a spus însă că nimeni nu va fi dat afară, ci posturile se vor reorganiza. Noua organigramă actualizată ar urma să fie gata la sfârșitul lunii septembrie.
 
Vicepreședintele CJC Daniel Learcu a informat și el în conferința de astăzi că dorește construirea unui nou spital specializat în tratarea cancerului. Proiectul se află deja în faza studiilor de oportunitate și fezabilitate, iar noua unitate medicală cu specializată pe oncologie ar urmă să funcționeze în fostul sanatoriu de la Eforie Sud.
 
Referitor la renunțarea Consiliului Județean la acțiunile pe care le deține la Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu, vicepreședintele CJC Claudiu Palaz a precizat că proiectul a fost deocamdată amânat pentru ședința viitoare a Consiliului. 


UPDATE 1, ora 12:44:

La conferință au luat parte atât președintele CJC, Horia Țuțuianu, cât și cei doi adjuncți ai săi, Claudiu Iorga Palaz și Daniel Learciu.
 
În deschiderea conferinței, Țuțuianu a ținut să mulțumească presei că i-a sesizat situația fostului director de la Arhivele Naționale Filiala Constanța, Virgil Coman. În consecință, primul proiect pe ordinea de zi în ședința CJC de astăzi vizează tocmai acordarea titlului de cetățean de onoare post-mortem al județului Constanța pentru regretatul istoric.

 
Tot la întâlnirea cu jurnaliștii, liderii CJC au anunțat că, în premieră, va exista o comisie ce va analiza solicitările primăriilor, din care vor face parte liderii politici ai formațiunilor reprezentate în Consiliul Județean, respectiv: PSD, PNL, PMP și ALDE. 

sursa foto: ZIUA de Constanța
Citește și ... Ședința Consiliului Județean Constanța. Virgil Coman propus cetățean de onoare. Ajutoare financiare de urgență. Alte proiecte

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Este oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Feb 2024 1713

LIVE VIDEO Declarații susținute de Mihai Lupu, la finalul ședinței CJC. "Am trecut prin momente grele eu și familia mea. Am avut trei bătălii cumplite, trei dosare. Nu vreau să par victimă"

15 Dec 2023 1343

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2401

LIVE VIDEO Mihai Lupu face declarații despre imaginile apărute în mediul online. „Îmi cer scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor“

03 Apr 2023 4016

LIVE-TEXT Consiliul Județean Constanța lansează un proiect de implementare a unui management al calității în administrația județeană (GALERIE FOTO)

05 Oct 2022 1198

„Nu voi permite sifonarea banului public la nivelul instituțiilor subordonate CJC“ LIVE. Președintele CJC, Mihai Lupu și vicepreședinții Stelian Gima și Petre Enciu prezintă situația județului, proiecte, invesții. (GALERIE FOTO)

03 Aug 2022 2385

Proiectul ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța”, la final. Anunțul lui Mihai Lupu

06 Jul 2022 1491

Încep lucrările de execuție pentru modernizarea DJ 226 Corbu-Săcele-Istria-Mihai Viteazu și DJ 226A Cetatea Histria – DN22/Tariverde

07 Oct 2021 3005

Deputatul USR Stelian Ion, conferință în fața sediului Consiliului Județean Constanța (video)

19 Feb 2020 2798

UPDATE 5 Conferinţă de presă la PSD Constanţa. Comunicări importante (galerie foto)

04 Oct 2019 2960

Senatorul Ion Popa, preşedintele ALDE Constanța, declaraţii referitoare la voturile din şedinţa CJC de ieri

31 Jul 2019 1778

Liberalii şi-au pierdut răbdarea şi îi dau ultimatum lui Făgădău Soluţiile PNL Constanţa pentru crearea de locuri de parcare în municipiu

12 Apr 2019 2557

UPDATE Asociația Elevilor din Constanța, discuții cu reprezentanții CJC pe tema acordării reducerilor elevilor la transportul județean

09 Jan 2019 2147

UPDATE. Sute de persoane salvate în județul Constanța în timpul ninsorii. Bilanțul activităților de deszăpezire (galerie foto)

29 Nov 2018 3712

LIVE TEXT Imagini de la eveniment Vicepremierul Paul Stănescu, în vizita de lucru la edificiul roman cu mozaic și la MINAC (galerie foto)

06 Jun 2018 2503