Lista de consilieri locali Societatea civilă a dispărut de pe lista lui Chițac

 
Vă prezentăm lista consilierilor în ordinea pozițiilor: Vergil Chițac, Andrei Mihaela, Costin Avătavului, Raluca Trandafir, Ana Maria Fundă, Horia Caliminte, Romeo Rezeanu, Cristina Vasai, Victor Constantin, Adriana  Arghirescu, Adriana Câmpeanu, Ștefan Pata, Ioan Solomon, Marius Tulică, Florin Gavrilă, Nicolae Zarzăre, Bogdan Barata, Amelia Boroș, Florentina Marinescu, Mihaiță Visoianu, Sebastian Puznava, Nicoale Dudu.
 
Dacă inițial nu era trecut pe lista Consiliului Local, ulterior Chițac s-a trecut cap de listă în urma discuțiilor purtate în cadrul partidului.
 
Pe listă sunt trecuți foarte mulți tineri, de asemenea, nu se regăsesc reprezentanții sociietății civile care au fost prezentați cu mare fast presei. De menționat mai este faptul că pe lista lui Chițac este trecută și o fostă social democrată, Florența Marinescu, fosta șefă a Direției de Cultură a județului Constanța. Conform listei, pe acesta nu se mai regăsește decât un singur consilier din mandatul actual, fiind vorba despre Raluca Trandafir. Deși Rodica Stăiculescu și Cătălin Anghel și-au manifestat încă de la înscrierea în echipa lui Chițac și în PNL pentru a ajunge în Consiliul Local, în final cei doi nu se mai regăsesc pe liste.
 
Potrivit președintelui organizației județene, Gheorghe Dragomir, listele, atât cele de la municipiu cât și cea de la județ vor fi validate în ședința de mâine care va începe la ora 10.00  la sediul Biroului Permanent Județean de pe strada Traian. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.