Controalele ANAF de pe litoral ”Localurile fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei”

Agentia Nationala de Administrarea Fiscala sustine ca unitatile de pe litoral emit mult mai multe bonuri ca urmare a verificarilor demarate in aceste zile, informează hotnews.ro.

„Efectul controalelor Directiei Antifrauda: localurile de pe litoral fiscalizeaza incasari zilnice de sute de mii de lei”, se scrie intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ANAF, alaturi de o poza cu rapoartele generale de vanzari  de la doua localuri, in ziua de 1 mai.

„Un club din Mamaia a inregistrat vanzari fiscalizate de peste 221.000 de lei intr-o singura seara”, informeaza Agentia. 

La inceputul saptamanii viitoare ANAF va prezenta rezultatele verificarilor desfasurate la nivel national in timpul minivacantei de 1 mai.

Inspectorii nu au fost prea bine primiti totusi de turistii de pe litoral. Aparitia reprezentantilor ANAF, vineri, pe plaja din Vama Veche i-a enervat pe tinerii veniti sa se distreze nestingheriti. Vamaiotii i-au huiduit si i-au transformat in tinte pentru glume, a relatat Digi24. 

S-a inregistrat si un incident in care o persoana a spart parbrizul unei masini ANAF. In acest caz se vor sesiza organele de urmarire penala, aceste persoane riscand pana la 2 ani de inchisoare", a declarat Alexandru Cristea, purtator de cuvant ANAF. 

O fotografie postata joi pe Facebook arata o coloana de masini ale ANAF, directia Antifrauda, mergand in coloana spre litoral, cu o zi inainte de minivacanta de 1 mai.

Sursa: hotnews.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.