Loft, clubul preferat de vedete, ar fi închis de ANAF (galerie foto)

Potrivit unor surse, pe lângă clubul Kudos, inspectorii ANAF ar fi închis şi clubul Loft din Mamaia.
 
Pe pagina de Facebook a clubului LOFT@MAMAIA BEACH apar poze cu multe personalităţi din lumea mondenă, din lumea fotbalul, a televiziunii sau a afacerilor. Mulţi au vizitat clubul, s-au distrat şi au petrecut.
 
Printre ei se numără cântăreţul Tobin Banks, handbalistul de la HCM Constanţa Javier Humet, fotomodelul „blonda lui Iri“ Florentina Salalidis, prezentatoarea TV Emma Zeicescu, fiul lui Cornel Penescu fostul patron al echipei de fotbal FC Argeş Andrei Penescu, jurnalistul Andrei Nourescu, fotomodelul Andreea Podărescu, fostul tenismen Ilie Nastase şi sotia sa Brigitte, project manager Prima TV Oana Caterina Coşarcă, fata de la pagina 3 din ziarul Clik Carmen Andreea Surugiu, una dintre cele mai bogate şi puternice femei din România Daiana Voicu Al-Bitar, fiica omului de afaceri Adrian Thiess, Andreea, Adrian Sână, Andreea Tonciu, Bianca Drăguşanu, Dan Capatos,  Cătălin Bordea, Gina Pistol, Loredana, Mihaela Rădulescu, Oana Lis, Roxana Ionescu, Xonia şi mulţi alţii.

Mihaela Rădulescu a fost prezentă de 1 mai în club Loft, la concertul susţinut de Inna. Ea a postat pe pagina personală de Facebook: „O ador si o admir enorm pe Inna! Mă bucur că am ascultat-o la Loft-Mamaia. Şi că le-am făcut cunoştinţă.
Grozavă seară, super cool loc de distracţie“. 
 
Totodată, pe pagina de Facebook a clubului, actorul Andrei Duban se plânge că este „Cel mai urât loc în care m-am simţit ca un lepros din cauza unei murături care nu ne-a dat voie cu copilul de 1 an şi 5 luni la ora 15.00 în amiaza mare!! Singurul loc din România unde m-am simţit DISCRIMINAT! O RUŞINE! MAI BINE AR FI VIGILENŢI CU PRAFURILE CE SE TRAG LA TOALETĂ ŞI BĂTĂILE DINTRE BEIZADELE!“.
 
Clubul Loft funcţionează pe societatea BDG Import SRL ce a fost înfiinţată în anul 2003 şi se ocupă de comerţ cu ridicata al băuturilor. Potrivit Registrului Comerţului, în firmă sunt asociaţi Ovidiu Septimiu Gizdavu, Ion Andrei Biriş, Petru Berciu, care mai deţine şi calitatea de administrator, şi Cristina Pazara. Potrivit vrajitorul.eu, firma a înregistrat la finele anului 2013 o cifră de afaceri de 177.998.632 lei, un profit de 6.508.018 lei şi 87 de salariaţi. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.