Lucian Mîndruţă devine acţionar unic în firma Media Play

Lucian Mîndruţă a devenit asociat unic al societăţii Media Play SRL la începutul acestei veri, după ce Ioana Raluca Mîndruţă, în calitate de asociată i-a cesionat părţile sociale, conform unei hotărâri publicate recent şi în Monitorul Oficial al României.  
 
Luna trecută, Consiliul Național al Audiovizualului a acordat mai multe licențe TV de emisie prin satelit și rețele de comunicații, printre acestea numărându-se şi cea pentru postul de televiziune lastiri.ro, apariție solicitată de jurnalistul Lucian Mîndruță, conform doctorfm.ro.
 
Solicitarea a fost emisă de societatea pe care Lucian Mândruță o deține în calitate de unic asociat, respectiv SC Media Play SRL.
SC Media Play SRL are sediul în localitatea Voluntari din județul Ilfov și ființează din anul 2005, obiectul principal de activitate fiind studierea pieței și sondarea opiniei publice.
 
Interesant este faptul că Lucian Mândruță a declarat că va investi suma de 500.000 euro în realizarea acestui proiect Tv, însă în anul 2013 - conform datelor financiare înregistrate la Ministerul Finanțelor - SC Media Play SRL a avut o cifră de afaceri de 0 (zero) lei, mai informează doctorfm.ro. Tot în anul 2013, Media Play a avut 0 (zero) angajați. La fel și în anul 2012, mai spune sursa citată.
 
Postul de televiziune ar urma să apară pe piața media la începutul anului 2015, fiind axat pe difuzarea de știri și materiale jurnalistice.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.