UPDATE 2 Mădălina Dobrovolschi Puşcalău este noul purtător al Administraţiei Prezidenţiale

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi susţine, la această oră, prima conferinţă de presă din postura de purtător de cuvânt al preşedintelui României.

UPDATE 1, ora 18:43

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) este noul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Ea a fost prezentată în această seară, la Palatul Cotroceni.

Șeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie anul trecut când Tatiana Niculescu-Bran și-a anunțat retragerea din această funcție.

UPDATE 2, ora 20:08

"Mă onorează această propunere, acest nou rol pe care mi-l asum începând cu această seară", a declarat ea. "Ca jurnalist, am avut un crez pe care îmi doresc să îl port mai departe și în acest nou rol (...) — acela de a informa corect publicul. Cred că aceasta este misiunea noastră", a spus Mădălina Dobrovolschi.

Ea a mărturisit că a avut nevoie de aproximativ două săptămâni în care să se gândească dacă acceptă propunerea pentru funcția de purtător de cuvânt.

"A fost o discuție undeva la jumătatea lunii august", a povestit ea. "Este, până la urmă, și dorința mea, de a mă implica mai activ în ceea ce înseamnă prezența publică, pentru că îmi doresc să particip la ceea ce înseamnă schimbarea în bine a României", a adăugat noul purtător de cuvânt al șefului statului.

Mădălina Dobrovolschi are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Filosofie. Timp de peste 10 ani a activat în televiziune în calitate de reporter, prezentator de știri, realizator de emisiuni, moderator de talk-show.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul Mihai Tudose la Cotroceni

10 Oct 2017 1718

Declaraţia de presă a purtătorului de cuvânt al preşedinţiei României referitoare la criza politică generată de demisia cabinetului Grindeanu

15 Jun 2017 2832

agerpres Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, atac la Guvern pentru lipsa de transparenţă în numirea conducerii ANCOM

28 Apr 2017 4154

Iohannis l-a chemat pe Coldea la Cotroceni

13 Jan 2017 1656

Preşedintele Klaus Iohannis este indignat de acţiunea Avocatului Poporului la Curtea Constituţională

05 Jan 2017 1677

Klaus Iohannis a fost sunat de vicepreşedintele american ales, Mike Pence

13 Dec 2016 1491

Doliu în familia prezidențială A murit soacra lui Klaus Iohannis

09 Oct 2016 3921