MAE a emis avertizare de călătorie în Israel și Teritoriile Palestiniene

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să evite în această perioadă deplasările în Israel şi Teritoriile Palestiniene, care nu sunt necesare, având în vedere recentele evoluții de securitate din spaţiul Orientului Apropiat.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe informează că alertele de călătorie pentru Israel şi Teritoriile Palestiniene de pe site-ul MAE au fost actualizate astăzi, 8 iulie, în sensul ridicării nivelului de alertă.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă insistent cetăţenilor români aflaţi în prezent în Israel şi Teritoriile Palestiniene sau care se îndreaptă deja către aceste destinaţii să îşi anunțe prezența la misiunile diplomatice din zonă, fie prin utilizarea aplicației MAE - Călătoreşte în siguranţă, fie prin anunţarea la următoarele coordonate: Ambasada României în Statul Israel (email: consul_romania@bezeqint.net, office_romania@bezeqint.net sau tel. 00972-54 5643279), Oficiul de Reprezentare a României la Ramallah–Palestina (email: romofficeramallah@gmail.com sau tel. +972 549 209152)”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe sfătuieşte cetăţenii români aflaţi în Israel să urmeze instrucțiunile de securitate destinate populaţiei civile şi să acorde atenţie alertelor locale. Informații suplimentare pot fi obținute de pe site-ul www.oref.org.il.

sursă foto: crestinortodox.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.