Managerii unităţilor sanitare din subordinea CJC, la raport

Consiliul Județean Constanța organizează o conferință de presă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Subiectele ce vor fi dezbătute vor fi următoarele:

- Prezentarea echipelor manageriale ale Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, Spitalului de Pneumoftiziologie Constanța și Unității de Asistență Medico – Sociale Agigea;
- Prezentarea problemelor și a posibilelor soluții din cele 3 unități medicale; 
- Amănunte legate de deschiderea Secției de Radioterapie din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

La eveniment vor participa Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu; Managerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, dr. Cătălin Grasa; Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Constanța, dr. Erdin Borgazi; Directorul Unității de Asistență Medico – Sociale Agigea, dr. Ovidiu Preda.

Cătălin Grasa, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, a declarat că în perioada 12-15 decembrie unitatea sanitară urmează să fie reacreditată.
Acesta a recunoscut că există un decalaj între secţiile renovate şi cele nerenovate.

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie spune că unitatea sanitară are nevoie de reogranizare, în sensul măririi numărului de paturi, de spaţii noi, de o morgă. Acesta a anunţat că şi spitalul pe care îl conduce va fi reacreditat.
 
Ovidiu Preda de la Unitatea de Asistenţă medico-socială din Agigea, spune că untatea sanitară a fost racordată în urmă cu puţin timp la reţeaua de gaze.

“Ne dorim să modernizăm şi întreaga linie a spălătoriei, ceea ce va reduce costurile la energie electrică. Nu mai lăsăm lucrurile să se degradeze atât de mult, să acţionăm înainte ca să apelăm la CJC" a mai spus Ovidiu Preda. 


Ţuţuianu le-a transmis managerilor de spitale din subordinea CJC un mesaj important:
 

"De azi dumneavoastră sunteţi răspunzători de actul medical. Mă voi implica personal în susţinerea actului medical. Vreau rapoarte săptămânale şi informaţii despre problemele pe care le aveţi. Dacă nu reuşiţi singuri, le vom rezolva împreună. Vom avea în fiecare spital birouri ale CJC. Nu vă voi anunţa niciodată când vin la birou la spital. Nu vreau să avem surprize neplăcute în ceea ce priveşte echipele dvs. De dumneavoastră depinde sa săvârşiţi mai bine actul medical" a transmis Ţuţuianu.

 

Tot şeful CJC a precizat că are în vedere reabilitarea secţiei de Psihiatrie.
 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 332

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 421

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 642

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 668

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 540

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 635

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 646

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 773

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 383

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1369

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 354

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 570

Investiția "Amplasare stație fixă telefonie mobilă", pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 410

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 481

Ședință CJ Constanța Emiterea acordului CJ Constanța pentru SC Rețele Electrice Dobrogea SA, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 462