Marian Becheanu despre accidentul de muncă de la Costinești „Este evident că sprijinirea de maluri, măsura de siguranță nu a fost respectată” (video)

 
Marian Becheanu, inspector-șef adjunct al ITM Constanța a vorbit despre accidentul de muncă de la Costinești. El spune că ancheta este în plină desfășurare și că nu s-a respectat măsura de siguranță.
 
„Este prematur acum să vorbim despre neclaritate sau ilegalitate. Cercetarea este în plină desfășurare. În primă fază trebuie să scoatem trupurile neînsuflețite și apoi urmează să verificăm toate aspectele: cine erau cei care lucrau, de cine erau coordonați, dacă exista vreun proiect, și așa mai departe pentru a ne putea pronunța dacă erau persoane sau dacă numai o singură persoană este răspunzătoare de ceea ce s-a întâmplat aici. Deci, este prematur să vorbim despre responsabilități acum”, a precizat Becheanu.
 


„Este evident că sprijinirea de maluri, măsura de siguranță nu a fost respectată. Acesta este motivul pentru care s-a produs ce s-a produs. Activitatea este sistată din secunda asta. Urmează să fie reluată când vor fi măsuri de siguranță luate corespunzător. Asta este prima măsură”, a conchis inspectorul-șef adjunct al ITM Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.