Marko Attila scapă momentan de cercetarea judecătorească

Marko Attila scapă momentan de o cercetare judecătorească, având în vedere că se află în Ungaria, informează B1 TV.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, secretar Camera Deputaților, dosarul în care este vizat Marko Attila, s-a întors la Ministerul Justiției.

Inițial, s-a făcut cerere la Biroul Permament, apoi a mers către Comisia Juridică, iar de acolo, dosarul s-a predat la Ministerul Justiției.

„Nu putem să punem la dispoziție un dosar care nu mai este la Camera Deputaților, și nu mai este voie. Nu este atributul Camerei Deputaților să punem la dispoziție dosarul”, a spus Ciolacu.

Așadar, în momentul de față, Marko Attila, este plecat în Ungaria, iar cercetarea bate pasul pe loc. Attila ar fi plecat la Budapesta chiar în ziua în care colegii săi au încuviinţat cerea de arestare formulată de DNA. Deputatul a transmis atunci că nu poate participa la şedinţă, pentru că este plecat. De atunci, nu a mai revenit în ţară.

În cazul său, se ceruse arestarea, având în vedere că a făcut parte din comisia ANRP, comisie din care a făcut parte și Alina Bica, fosta șefă DIICOT, care în prezent, se află în arestul preventiv al Poliției Capitalei.

Deputatul UDMR, Marko Atilla, este acuzat de procurorii DNA de abuz  în serviciu. Alesul a făcut parte în 2011 din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor, din cadrul ANRP. În această calitate, Marko Atiila, spun procurorii DNA, a aprobat alături de Alina Bica şi de ceilalţi membri ai comisiei raportul de evaluare pentru un teren ce ar fi aparţinut omului de afaceri Gheorghe Stelian.


Sursa: B1 TV

Sursa foto: qmagazine.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.