Mașinile viitoruluiConceptele care vor schimba lumea în anii ce vin

O expoziție de mașini concept de la Paris promite o adevărată incursiune în viitorul apropiat sau mai îndepărtat.

Fiecare producător ce expune la Domul Invalizilor încearcă sa convingă că la standul lui se află mașina viitorului. E valabil și pentru Renault, unde conceptul Eolab se laudă cu un consum de numai un litru de benzină la suta de kilometri. Ca să obțină un consum atât de mic, Renault folosește aluminiu, magneziu și compozit. De pe bord nu lipsește tableta, prin care mașina primește informații despre trafic, vreme sau starea carosabilului, informează incont.ro.



Cei de la Mercedes-Benz au venit cu AMG GT care are 510 cai-putere ce îl ajută să atingă suta de kilometri în 3,7 secunde, notează incont.ro.



Designerii de la Infiniti, brandul de lux al Nissan, prezintă modelul Q80, de cinci metri lungime, cu un motor turbo V6 de trei litri. Dacă va ajunge să fie produsă vreodată în serie, mașina va fi la concurență cu conceptul XE al celor de la Jaguar, prima mașina din lume făcută dintr-un aliaj de aluminiu reciclat. XE se laudă că e prietenos și cu mediul și cu pietonii. Aceasta mașină are airbaguri în capotă, relatează incont.ro.



Sursa: incont.ro
Sursa foto: captura video incont.ro




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.