Mesajul lui Victor Ponta cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Premierul Victor Ponta transmite credincioşilor catolici şi protestanţi care duminică sărbătoresc Paștele și creștinilor ortodocși care sărbătoresc Floriile multă sănătate, bucurie și liniște sufletească, potrivit unui comunicat al biroului de presă al Guvernului remisa zi redacţiei.

“Doresc să transmit tuturor creștinilor de confesiune catolică sau protestantă un mesaj de pace, bucurie şi linişte sufletească cu ocazia Învierii Domnului! Iar tuturor creștinilor ortodocși din România care sărbătoresc, astăzi, Floriile le​ doresc tuturor o zi cât mai frumoasă, petrecută alături de familie și de cei dragi!

Sărbătoarea pascală este un moment de reflecţie asupra tuturor valorilor creştine care însufleţesc naţiunea română şi întrega Europă. E important să ne aducem aminte de aportul pozitiv pe care toate cultele religioase îl au în societatea noastră prin activitatea lor morală, educaţională, socială şi culturală. O societate este cu atât mai democratică cu cât este încurajată să-şi asume nu doar propriile valori laice, ci şi vocaţia spirituală definită prin libertate şi toleranţă religioasă.

Sper ca sărbătorile pascale să vă găsească sănătoși, uniți și cât mai optimiști. Sărbători fericite!”, este mesajul transmis de premier, potrivit comuniatului citat.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.