Mihai Daraban, reales președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a fost ales în fruntea Camerei de Comerț și Industrie a României, cu unanimitate de voturi, prin vot secret.

Adunarea Generală a membrilor Comerț și Industrie a României a ales vineri, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de 5 ani.

„Obiectivul nostru este de a sprijini companiile românești și de a asigura un dialog real între mediul de afaceri și autorități. Sistemul cameral deține cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel național și ea este pusă la dispoziția companiilor membre din toată țara. Vom promova în discursul public temele de interes major pentru firmele din România: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislației, reducerea birocrației, stimularea investițiilor și, un lucru extrem de important – optimizarea cheltuielilor publice. Fără o optimizare a cheltuielilor, domenii vitale precum educația, sănătatea sau infrastructura, nu vor putea beneficia de nivelul necesar de investiții publice”, a declarat acesta.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.