Militar electrocutat în gara Chiajna

 
Un militar din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „Nicolae Dăscălescu” a suferit un accident prin electrocutare, vineri, 8 mai, în jurul orei 18.00, în staţia CFR Chiajna.
 
Conform MApN, sublocotenentul Lucian Enache îndeplinea funcţia de şef al dispozitivului însărcinat cu paza unui transport de tehnică militară, pe calea ferată.
 
Pe timpul staţionării în staţia Chiajna, ofiţerul a executat o verificare la tehnica îmbarcată, în apropierea liniei de înaltă tensiune, fiind surprins de descărcarea unui arc electric. Echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit în scurt timp şi i-au acordat primul ajutor.
 
Militarul, care a suferit arsuri în zona mâinii şi piciorului stâng, este conştient şi în stare stabilă, fiind transportat la un spital din Capitală pentru investigaţii medicale şi tratament de specialitate.
Militarii transportau tehnica de rachete sol-aer către Poligonul de trageri de la Capu Midia, pentru a participa la un exerciţiu de antrenament cu trageri de luptă.
 
O comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene se află la faţa locului pentru a cerceta cauzele producerii evenimentului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.