Militari din cadrul ISU Dobrogea, avansaţi în grad înainte de termen (galerie foto)

Anual, la 28 februarie, este celebrat momentul istoric în care, prin „Înalt Decret Regal nr.468” Regele Carol al II-lea aprobă „Regulamentul Apărării Pasive Contra Atacurilor Aeriene”, care consfinţeşte reînfiinţarea Apărării Pasive din România şi constituirea primelor structuri de protecţie civilă.

De ziua armei, cadrele militare care obţin  rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice, sunt avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, cu prilejul „Zilei de 28 februarie – Ziua Protecţiei Civile din România”, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, patru subofiţeri, după cum urmează:
- în gradul de plutonier adjutant şef au fost înaintaţi următorii: plutonier adjutant Panţu George şi plutonier adjutant Ciubuc Alexandru;
- în gradul de plutonier adjutant au fost înaintaţi următorii:plutonier major Andru Adrian şi plutonier major Stănişel Ionuţ.

Subofiţerii care au fost avansaţi înainte de termen s-au remarcat prin depăşirea atribuţiilor din fişa postului, indiferent că a fost vorba de proiecte, activităţi care să aducă un plus inspectoratului, sau gestionare aunor situaţii grele.

Plutonier adjutant Adrian Andru este comandantul echipei SMURD, plutonier adjutant şef Alexandru Ciubuc este şef-tură de serviciu, răspunde de tot ceea ce se întâmplă pe timpul turei sale, iar plutonier adjutant Ionuţ Stănişel lucrează atât pe SMRD cât şi la intervenţiile de stingere a incendiilor.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.