Militarii americani au reabilitat un pavilion al Spitalului Municipal Mangalia

 
Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson a inaugurat, azi, Pavilionul C al Spitalului Municipal Mangalia. Corpul de clădire a fost renovat şi modernizat, recent, de militarii americani, cu fonduri acordate de către Comandamentul European al Forțelor Armate SUA în Europa, conform unui comunicat remis redacţiei cotidianului Ziua de Constanţa de Biroul de presă al Ambasadei americane.
 
La eveniment au mai luat parte col. Louis Seliquini, șef al Biroului SUA de Cooperare în Domeniul Apărarii, maiorul William Spurlock, Ofițer Relații Bilaterale, dr. Liviu Mocanu, directorul Spitalului Municipal, soldații americani implicați în proiect, precum și reprezentanți ai administrației publice locale. Cu această ocazie, primarul Radu Cristian a mulţumit soldaţilor americani pentru implicarea în lucrările de reabilitare a Pavilionului C al spitalului, adăugând că, în curând, aceştia vor da startul şi altor proiecte la nivel local.
 
La rândul său, Dean Thompson şi-a exprimat aprecierea faţă de colaborarea dintre reprezentanţii Armatei SUA şi cei ai Spitalului şi Primăriei Mangalia, în vederea bunei derulări a proiectului de renovare şi modernizare a Pavilionului C. "Mă bucur că am putut să le demonstrăm locuitorilor Mangaliei că noi respectăm ceea ce promitem comunităţii. Apreciem oportunitatea oferită soldaţilor noştri de a ajuta România. Vrem să arătăm românilor din toată ţara că ne pasă de ceea ce se întâmplă în comunitatea lor şi vrem să le dăm înapoi puţin din ospitalitatea ce a fost oferită trupelor noastre, în momentul în care am derulat şi alte exerciţii în zonă," a subliniat însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dean Thompson, în vizită la Mangalia

18 May 2015 1067

Dean Thompson participă la inaugurarea Pavilionului C al Spitalului Municipal Mangalia

18 May 2015 1444