Ministrul Apărării i-a vizitat pe răniții din Colectiv aflați în spitalele din Bruxelles

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, i-a vizitat, astăzi, pe pacienții români grav răniți în incendiul din clubul Colectiv care sunt internați în Spitalul Militar 'Regina Astrid' din Bruxelles.
 
Motoc s-a întâlnit cu medicii și conducerea spitalului, care l-au informat despre evoluția stării de sănătate și stadiul procesului de recuperare a pacienților.
 
Potrivit MApN, ministrul Motoc i-a asigurat pe românii aflați la tratament în Belgia de sprijinul Guvernului pe toată perioada internării în instituția medicală a armatei belgiene, inclusiv al reprezentanților militari ai României la Bruxelles, în rezolvarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta.
 
Pe de altă parte, ministrul a conferit Spitalului Militar ”Regina Astrid”, precum și unor cadre medicale Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, în semn de apreciere a modului în care au fost tratați pacienții români, supraviețuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015.



Sursa foto2: jurnaldevrancea.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța, chemat în judecată de firma care administrează Autogara Sud! S-a ajuns la Curtea de Apel

25 Jul 2023 3275

Tensiuni la ședința CJ, în privința transportului județean! Ce spune unul dintre acționarii Autogării Constanța Sud? (VIDEO)

01 Apr 2023 3050

Autoevaluarea activităţii militarilor Brigăzii 6 Operaţii Speciale

29 Jan 2016 1661

Întrevederea ministrului apărării naţionale cu ambasadorul R. Moldova

25 Jan 2016 878