UPDATE. Ministrul Liviu Pop a ajuns la Prefectura Constanţa Legea salarizării ar trebui să fie gata până la 1 ianuarie 2016

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop a ajuns, în urmă cu doar câteva minute, la şedinţa primarilor din judeţul Constanţa, programată la această oră la Prefectură.

Acesta a fost prezent înainte la o întrevedere ce a avut loc la Casa de Cultură cu reprezentanţii salariaţilor din sistemul de învăţământ, după cum a declarat prefectul de Constanţa, Ion Constantin la începerea şedinţei.

UPDATE 1, ora 13.55


Ministrul Liviu Pop  a declarat că în prezent se lucrează la legea salarizării unitare care ar trebui să fie finalizată cel târziu la 1 ianuarie 2016.

"În prezent, aproximativ 65% dintre lucrătorii bugetari ajung la un salariu mediu de aproximativ 1.200 de lei. Or, nu este normal ca un muncitor de la întreţinere, cu tot respectul pentru muncă, că ia acelaşi salariu ca un topografist".

Citeşte şi Primarii din Constanţa vor salarii mărite pentru colegii lor
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Liviu Pop, invitat la şedinţa prefectului cu primarii Salarizarea din administraţia publică, un punct fierbinte pe agenda aleşilor locali (galerie foto)

01 Apr 2015 2054