Moaștele Sfântului Nectarie, vindecătorul de cancer, vor fi aduse la Mangalia

Protoieria Callatis organizează, în perioada 6-7 septembrie, o serie de evenimente religioase, la care sunt așteptați credincioși, dar și oaspeți din Grecia.
 
La invitația Inaltpreasfinţitului (IPS) Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, sâmbătă seară va sosi IPS Serafim, Mitropolitul de Pireu. Oaspetele va aduce cu el moaștele Sfântului Nectarie, vindecătorul de cancer. Primirea se va face se va face în Portul turistic din Mangalia, de la ora 19.30, unde va avea loc și un concert de fanfară.
 
În aceeaşi zi, de la ora 20.00, se va pleca în tradiționala procesiune, pe următorul traseu: Portul Turistic, strada Ștefan cel Mare, șoseaua Constanței, sens giratoriu, biserica „Sf. Mina”.
 
Duminică, de la ora 8.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu IPS Serafim, Mitropolit de Piure, vor oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sf. Mina” din Mangalia.
 
De la ora 19.30, la biserica „Sf. Maria”, din municipiul Constanța, de pe bulevardul1 Mai, nr. 21, se va săvârși slujba Vecerniei și slujba Sfântului Maslu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Moaștele Sfântului Ierarh Nectarie au ajuns la Constanța (galerie foto)

16 Feb 2016 3790