Nereguli la o carmangerie din piaţa Brick. Ce au găsit inspectorii ANPC şi ce spun reprezentanţii societăţii

În urma sesizării făcute de un consumator care a cumpărat 3 caserole de mici de la o carmangerie din piața Brick, firma a fost amendată cu suma de 5000 lei și a fost oprit temporar dreptul spre comercializare.

Consumatorul susţine că produsele erau stricate iar data expirării era scrisă cu pixul.

Potrivit director ANPC, Paul Anghel: „Operatorul economic nu respecta prevederile art. 7 B din og. 21/1992 în sensul că spaţiile de depozitare a produselor din carne erau pline de rugină, pavimentul plin de grăsime şi resturi de carne, fiind sancționat cu 5000 lei. Totodată, au fost găsite 4 kg 80 lei carne fără date de identificare şi care nu respectau condițiile de depozitare (erau ținute în frigider dar acesta nu era în priză) şi a fost oprit temporar de dreptul la prestari servicii până la remedierea deficienţelor."

Am luat legătura cu reprezentanţii SC Geor-Dani SRL pentru a ne acorda un punct de vedere. Ulterior, aceştia ne-au trimis un mesaj în care au precizat că amenda a fost în valoare de 1000 de lei. Neregulile găsite la faţa locului au fost un perete nevăruit şi două lăzi frigorifice ce necesită revopsite „În cursul zilei de azi vom remediem aceste deficienţe şi probabil mâine vom relua activitatea.”, au mai declarat reprezentanţii societăţii.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.