Nicole Buirencu, supraviețuitoarea incendiului de la Beirut, vrea să ajute familiile celor răniţi în Colectiv

Nicole Buirencu, tânăra care a supravieţiut incendiului devastator care a distrus restaurantul Beirut din Constanţa, a transmis un mesaj pentru cei care victimele tragediei din Colectiv.

„Nu-mi vine să cred ce se întâmplă... câte persoane trec prin ceea ce am trecut şi eu acum un an şi jumătate. Ştiu exact prin ceea ce trec aceste persoane, e foarte greu şi foarte dureros. Dacă pot ajuta familiile acestor persoane, aş dori să o fac. Nu vreau să par penibilă sau să ies în evidenţă. Sunt o persoană puternică, optimistă... doar că ştiu cum e şi mă frământă! Nu pot să nu zic nimic pentru că eu ştiu cum e să inhalezi acel aer. Cunosc acea panică! E cumplit să simţi cum te arde aerul când respiri şi implori ajutor. Ştiu cum sunt acele familii. Lăsaţi-mă să vă ajut. Să vă dau încredere că acei tineri pot scăpa. Vreau să mă dau exemplu. (...) Datorită doctorilor şi întregii echipe de la Spitalul de Arşi mă bucur de viaţă. Le mulţumesc din toată inima, iar ei pentru mine sunt a doua  familie!", a mărturisit Nicole Buirencu.

Reamintim că trei dansatoare au murit şi a patra a fost grav rănită într-un incendiu devastator, în aprilie, în restaurantul libanez Beirut din centrul oraşului Constanţa. Dansatoarele care şi-au pierdut viaţă aveau vârsta de 22, 23 şi 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică. 

Astăzi, se împlinesc 20 de luni de la accidentul în care cele trei tinere au sfârşit în chinuri groaznice. Familiile îndurerate nici acum nu şi-au găsit liniştea.

Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Crys

30 Dec, 2015 12:49

Eu nu inteleg de ce aceasta fata care a scapat cu viata din infern nu vrea sa spuna ce s a intamplat!care au fost ultimele clipe ale acelor biete fete ,de la ce a pornit ca cu siguranta ele au vazut dar din pacate nu au mai apucat sa spuna,ar trebuii draga Nicoleta Buirencu ,avand in vedere ca ai scapat cu viata si vrei sa ajuti familiile celor din colectiv ,nu stiu cum ai vrea sa faci asta,ar trebui mai intai sa ajuti familiile celor 3 fete sa descopere adrvarul!nu ca asta le ar aduce inapoi pe fete dar macar s ar consola intr un fel!daca zici ca vrei sa faci bine fa bine adevrat,sincer nu doar din postari.

SARKANY MARIANA

20 Dec, 2015 11:42

Fetele puteau fi salvate ! Nu s-a vrut ! Punct !

Articole asemanatoare

Cele trei fete decedate în urma incendiului de la restaurant Beirut din Constanța – plânse de toți prietenii (galerie foto)

06 Apr 2014 17591