Nicuşor Constantinescu, din nou amendat de judecători

Nicuşor Constantinescu a fost din nou amendat de judecători, anunţă România TV. Astăzi este cea de-a doua zi consecutivă când Nicuşor Constantinescu face scandal în sala de judecată.

La termenul de azi ar fi spus că nu-i pasă nimănui de starea lui de sănătate. Constantinescu a fost citat la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care este acuzat că nu s-a supus controalelor Curţii de Conturi

Reamintim că, ieri, s-a aflat în faţa judecătoarei Ana Maria Trancă, de la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă învestită cu soluţionarea unuia dintre cele şase dosare ale preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Nicuşor Constantinescu a fost amendat de patru ori, pentru că a întrerupt judecătorul de şedinţă.

Citeşte şi Totul se decide azi : Nicuşor Constantinescu, denunţat de Marian Turbatu! Şeful CJC ar putea fi arestat şi în acest dosar (rechizitorii + transcript)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări într-una dintre firmele deținute de ginerele lui Nicușor Constantinescu

17 Jun 2021 2163

Felicia Tăicuțu îi cere lui Nicuşor Daniel Constantinescu 100.000 de euro daune (video)

21 Oct 2015 3127

DNA cere închisoare cu executare pentru şeful CJC Nicuşor plăteşte, dar nu recunoaşte faptele imputate de procurori (rechizitorii)

01 Oct 2015 2601

SC Mara Construct SRL versus Consiliul Judeţean Constanţa Atribuirea unui contract în valoare de peste 50 milioane de lei, contestată la CNSC

11 Jun 2014 4529