”Nu am vrut să ne sinucidem” Accident feroviar la Eforie Sud. Drama celor doi vârstnici implicați. Cum s-a întâmplat nenorocirea

"Nu am vrut să ne sinucidem"! Este mărturia cutremurătoare făcută de pe patul de spital de soțul supraviețuitor al groaznicului accident din Eforie, pentru kanald.ro
 
Bărbatul vine cu o ipoteză care răstoarnă întreaga anchetă a polițiștilor.

Ion Duțu-Stanchi: Ne țineam unul de altul, de mână. Când am auzit un sunet trenul era lângă noi. Nu am mai avut timp să reacționăm sau să sărim.

-Să va puneți capăt zilelor, este adevărat, sau nu?
-Este o minciuna ordinara, o minciuna ordinară.

Planul unei duble sinucideri, puse la cale de cei doi bătrâni, a fost pista pe care au pornit, inițial, polițiștii.
Conturarea sinistrei ipoteze a pornit de la mecanicul trenului, sub roțile căruia o femeie a murit pe loc. Rănit și mult prea traumatizat de nenorocire, soțul ei nu a putut spune ce s-a întamplat.

Sotul supraviețuitor susține că toate trenurile care întră în acea curba din Eforie Sud activează semnalelela acustice. De aceasta data, mecanicul nu ar fi dat niciun avertisment.

Ion Dutu-Stanchi: Nu sunt un sinucigaș, lupt ca să-mi reușească operația de picior și să o înmormântez. Nu știu ce să fac. Nici nu știu unde să mă mai duc. Nu avem copii, suntem singuri pe lume, a mai spus pacientul pentru kanald.ro.

Reamintim că marțea trecută, pe 1 august, în jurul prânzului, două persoane în vârstă de peste 80 de ani, soț și soție au fost suprinși, pe calea ferată, în Eforie Sud, când încercau să treacă, prin loc nepermis și făpă să se asigure, către lacul techirghiol, în apropiere de zona Băi Reci.

Bărbatul a fost transportat la spital iar pentru femeia nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarată decedată.

Potrivit unui comunicat de presă de la IPJ Constanţa, polițiștii din cadrul Postului de Poliție T.F. - T.N. Agigea au fost anunțați, printr-un apel 112, că un tren de călători care circula pe ruta Mangalia - Constanța ar fi surprins și accidentat două persoane, în apropierea stației CF Eforie Sud, la km 242+900.

 

Cele două victime, o femeie (decedată) şi un bărbat (vătămat), ambele în vârstă de 87 de ani sunt domiciliate în București.
 
A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea evenimentului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un autotren cu prosoape de hârtie și textile s-a răsturnat în zona punctului de trecere al Frontierei Negru Vodă!

22 Jul 2023 2889

Tragedie în gara din Eforie Nord Trenurile care au staționat temporar în gările adiacente au întârzieri mari!

20 Jul 2023 8744

Accident de tren Eforie Sud UPDATE. Un bărbat a murit, lovit de tren, în gara Eforie Sud. Avea căștile în urechi! (FOTO+VIDEO)

20 Jul 2023 4642

Tragedie între Eforie Nord și Sud! O persoană a fost călcată de tren!

17 Feb 2023 4518

Update S-a dat alarma. Accident feroviar la Tuzla. Intervine elicopterul SMURD. Victima a decedat

14 Aug 2017 6072

Ipoteză halucinantă în cazul celor doi bătrâni accidentaţi de tren la Eforie. Sinucidere sau întâmplare nefericită?

02 Aug 2017 3545

Bărbatul rănit în accidentul de tren de la Eforie Sud este internat în Spitalul Clinic Județean Constanța - Secția Ortopedie

01 Aug 2017 2394

Trafic feroviar oprit din cauza accidentului de la Eforie Sud

01 Aug 2017 2090

UPDATE Tragedie. Două persoane lovite de tren la Eforie Sud. O femeie a murit. Bărbatul preluat de elicopterul SMURD (galerie foto+video)

01 Aug 2017 6580