Nuntă mare în familia lui Nicu Gheară. Fiul acestuia s-a căsătorit. Petrecerea a avut loc în Austria

Băiatul lui Nicu Gheară, Cristian, s-a căsătorit cu Ana Gabriela, iar evenimentul a avut loc în Austria. La eveniment au particiat mai multe vedete iar nașii cuplului au fost Raluca și Walter Zenga.

După ceremonie, cu toții au petrecut la restaurant. Pepe, Raluca Pastramă, Raluca Bădulescu, Anda Adam, Romica Tociu și Cornel Palade, Marcel Pavel, Nadir și Ciprian Marica au fost doar câteva dintre vedetele care au participat la eveniment. 
   
Conform Wowbiz, nunta nu a fost singurul eveniment special din familia Gheară. Nicu a devenit bunic și și-a botezat nepotul, tot în Austria, iar după ceremonie a avut loc o petrecere pe cinste. 
  
Sursa foto și info: Kanald.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Emacris Trans SRL, document de urbanism pentru un imobil din Constanța. Lucrări executate fără autorizație de construire

05 Nov 2023 1299

Un nou pas pentru viitorul hotel din Eforie, unde investitor este Cristian Timotei Voiculescu, cuscru cu Nicu Gheară

08 Oct 2022 2266

Ce se construiește Hotel în Eforie. Investitor este omul de afaceri Cristian Timotei Voiculescu, cuscru cu Nicu Gheară (document)

31 Jul 2021 5959

Noul consilier personal al vicepremierului Paul Stănescu, fost bodyguard al lui Nicu Gheară

08 Feb 2018 3031

A fost nuntă mare Cuscrul lui Nicu Gheară este un cunoscut om de afaceri din Constanţa. Cine este şi cu ce se ocupă (galerie foto)

13 Oct 2017 20906

riseproject.ro Toți oamenii generalului. Virgula dintre grupările organizate (video + documente)

22 Oct 2016 11509