Nunțile anului 2013 Ce persoane de vază din Constanța au spus „adio” burlăciei și s-au căsătorit cu mare fast (galerie foto)

Anul care tocmai s-a încheiat a fost bogat în nunți jucate cu mare fast,  cu miri și mirese pe măsură. Fostul comisar-şef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanţa  Aurelian Pavel, deputatul PSD Cristina Dumitrache, directorul general al Complexului Iaki Mamaia, Anca Nedea, fiica directorului executiv al Handbal Club Municipal Constanţa, Nurhan Ali, Filis, căpitanul echipei Frontiera Tomis Constanţa, Mihai Georgescu, fiica președintelui Uniunii Democrate a Tătarilor Turco Musulmani din România, Gelil Eserghep, Gemila – toți au spus „adio” anul trecut burlăciei și s-au căsătorit la malul mării.

Nicuşor Constantinescu – naș, iar socru mic Nurhan Ali

În luna aprilie, participanţii la nunta fetei directorului executiv al Handbal Club Municipal Constanţa, Nurhan Ali, Filis, s-au distrat pe cinste. Petrecerea din Mamaia, de la „Melody Grand Ballroom”, a fost pe gustul tuturor celor 500 de nuntaşi, care au savurat preparatele din meniu, unul stilat, asemenea întregului eveniment şi a tinerei perechi Husein, Filis (30 de ani) şi Enis (29 de ani), care au strălucit la petrecere. Nuntaşii, din rândul cărora nu au lipsit primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi viceprimarul Gabi Stan (cel care a oficiat cununia civilă), s-au prins total în spectacolul nunţii, au cântat şi au dănţuit cu foc. Socrul mic cel puţin abia mai putea vorbi a doua zi după petrecere, era răguşit bine. Invitaţii au avut de unde alege şi în privinţa băuturilor. Ca băuturi alcoolice organizatorii au pus pe mese Irish Whiskey - Tullamore Dew, Vodka Absolut, Martini, Gin Tonic, vin alb şi roze demisec Tohani şi şampanie. Nuntaşii şi-au astâmpărat setea şi cu băuturi răcoritoare (Granini de mere şi de portocale, Coca-Cola, Red-Bull), lista fiind completată cu apă plată şi minerală Dorna şi cafea.

Cum a fost şi cine-a fost la nunta lui Anca şi Aurelian Pavel

Fostul comisar-şef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanţa  Aurelian Pavel, şi directorul general al Complexului Iaki Mamaia, Anca Nedea şi-au pus pirostiile la începutul lunii iunie. Mireasa a purtat o rochie semnată Cătălin Botezatu, iar mirele – uniforma sa de ceremonii. La rândul lor, domnişoarele de onoare au fost îmbrăcate cu rochii create de designerul local Simona Şişu. La fericitul eveniment, alături de cei doi mici au stat două perechi de naşi: familia Bucovală - proprietari de hoteluri pe litoral şi familia Budu, chirurgi de renume din Bucureşti. Cei doi s-au cununat religios la Catedrala Sfinţii Pentru şi Pavel, înconjuraţi de familie şi prieteni. Mirii au sosit într-un alai format din maşini de epocă, care au făcut parte din tematica evenimentului: „Curtea regală decadentă, în atmosferă rock-baroc”.  Cununia religioasă a fost urmată de o petrecere, în ton cu importantul eveniment, într-o locaţie deosebită din staţiunea Mamaia, pe Malul Mării, adică în clubul Fratelli. De la nuntă nu au lipsit şi persoane de vază din municipiu. Astfel, printre invitaţi s-au aflat fratele mirelui,  renumitul tenisman Andrei Pavel, consulul Consulatului General al federaţiei Ruse Mikhail Reva, dar şi consulul general al Consulatului General al Republicii Populare Chineze la Constanţa, Su Yanwen. Alţi invitaţi ai mirilor au fost: Mirela Matichescu, Gheorghe Hagi, Neluţu Mureşan, Ionuţ Budi, Aurelian Zaheu, George Guci, Marius Belcin, Memis Baiazid, Corina Cuşa, Monixa Coroiu, Costică Cojoc, Mohamed Murat, Costică Zelca, Victor Daramuş, Florin Mitroi, Decebal Făgădu, Lian Constantin, Emilian Pârvu, Cristian Cărbune, Constantin Dina.

Cel mai bun sportiv al României s-a căsătorit la Cumpăna

Cel mai bun jucător de oină din România, căpitanul echipei Frontiera Tomis Constanţa, Mihai Georgescu, s-a căsătorit la începutul lunii iunie, oficializându-şi relaţia cu Violeta Filip, arbitru, antrenoare de oină şi fostă handbalistă. Serviciul civil a avut loc la Cumpăna, cei doi unindu-şi destinele în faţa primarului comunei, Mariana Gâju, un mare susţinător al oinei. Naş a fost tot o persoană din lumea sportului naţional al României, Aurel Vamvu, primarul comunei Crasna, din Gorj, care susţine formaţia CS Crasna din localitate. Ceremonialul religios şi petrecerea au avut loc în Constanţa, nuntaşii distrându-se pe cinste la Complexul „Rovas”. Au participat colegi de echipă de la Frontiera Tomis, preşedinţi şi antrenori de la alte cluburi, jucători de la Straja Bucureşti, precum şi alte persoane implicate în oină la nivelul Constanţei.

Și deputatul PSD Cristina Ileana Dumitrache și-a pus pirostiile

Cristina Dumitrache, deputat PSD, a fost mireasă în luna iulie, iar preşedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost naş. Cununia a fost oficiată la o biserică catolică, slujba fiind oficiată atât în română, cât şi în latină, fapt care l-a făcut pe naşul Zgonea să se declare impresionat de faptul că slujba a fost rostită şi în română, dar şi... în italiană.  La petrecere au fost prezenţi politicieni, dar şi oameni de afaceri.  Într-o rochie albă, de dantelă, cu un buchet de lăcrămioare în mâină și însoțită de patru domnișoare de onoare, toate în rochii verzi  – așa a ajuns la  nunta sa, parlamentarul Social Democrat Cristina Ileana Dumitrache, care s-a căsătorit cu George Teșeleanu, fost consul onorific al României la Ancona, Italia.

O campioană mondială la Kung-Fu, domnișoară de onoare


Pe 30 august, câştigători a cinci titluri mondiale la Kung-Fu cu ocazia întrecerii din Bulgaria, doi sportivi de la Clubul Sportiv Marea Neagră Constanţa, Alexandru Neagu şi sora sa, Cristina, au participat la căsătoria unui văr de-al lor, George Uţă. Cristina a fost domnişoară de onoare şi una dintre cele mai fermecătoare prezenţe feminine de la nuntă. Cristina şi Alexandru Neagu au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu talent sportiv, dar şi cu frumuseţe. Oricând pot câştiga un concurs de Miss, respectiv Mister. Ambii sunt campioni mondiali la Kung-Fu, la aceeaşi întrecere, în Bulgaria, Alexandru cucerind un număr record de patru medalii de aur, iar Cristina una de aur şi una de bronz. Plină de şarm, fata a atras asupra sa multe priviri admirative şi la nunta verişorului ei, George Uţă, care şi-a unit destinele cu Cristina-Mihaela. Nunta lui George şi a Cristinei-Mihaela s-a desfăşurat la Constanţa, cei peste 150 de invitaţi petrecând ca în filme la un local din Satul de Vacanţă, „La Iani”.

Nuntă în Constanţa cu naş şi cavaler de onoare fotbalişti

Tot la sfârșitul lunii august, fundaşul dreapta al FC Farul şi atacantul FC Portul au reprezentat la nivel înalt sportul-rege la căsătoria a doi tineri, care au devenit familia Dima. Doi tineri frumoşi din Constanţa, Adi Dima şi Alexandra Neagu, au făcut pasul cel mare în viaţă, unindu-şi destinele cu ocazia unei nunţi de basm. Cei doi au avut două perechi de naşi şi două perechi de domnişoare şi cavaleri de onoare. Costel Niţescu (23 de ani) joacă fundaş dreapta la FC Farul şi de opt ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Cociaş (24 de ani). Cei doi tineri sunt din Valu lui Traian şi au primit cu încântare solicitarea verişoarei Gabrielei, Alexandra, de a-i fi domnişoară şi cavaler de onoare la nuntă. Romeo Chiperi este un fotbalist experimentat, de 38 de ani, care evoluează la Portul Constanţa, în Liga a 4-a, iar el şi soţia sa, Cristina, au o relaţie strânsă de prietenie cu Alexandra şi Adi. Astfel că propunerea de a le fi naşi a venit firesc, iar Romeo şi Cristina s-au bucurat nespus de dorinţa celor care aveau să devină soţ şi soţie.

Preşedintele Congresului Mondial al Tătarilor din Crimeea, la nunta fiicei preşedintelui Gelil Eserghep

O nuntă mare a avut loc în august în sânul comunităţii tătare din Constanţa. Preşedintele Uniunii Democrate a Tătarilor Turco Musulmani din România, Gelil Eserghep, şi-a căsătorit fiica cea mare, Gemila. Aproape 700 de persoane au luat parte la petrecerea care a avut loc la un local select din staţiunea Mamaia. Oaspeţi unul şi unul, atât din ţară, cât şi din afară. Printre ei, doi dintre liderii tătarilor, sosiţi special din Crimeea, pentru acest eveniment. Refat Chubarov, preşedintele Congresului Mondial al Tătarilor, şi Ali Hamzin au ţinut să fie prezenţi la căsătoria Gemilei Eserghep cu Edvin Mobin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.