O cunoscută artistă şi vedetă TV a murit într-un accident rutier

 
O tânără artistă şi vedetă TV din Satu Mare şi-a pierdut viaţa vineri seară, în urma unui grav accident de circulație produs în județul Bihor, informează România TV.



Paula David Raţ, cunoscută artistă şi realizatoare TV din Satu Mare, fiica fostului preşedinte al clubului de fotbal Olimpia, a murit pe loc, în urma unui teribil accident produs, în jurul orei 22.30, pe DN 79.

Însoțită de iubit și de părinții acestuia, Paula David Raț mergea la Arad, la un botez. La ieșirea din comuna Avram Iancu, județul Bihor, șoferul mașinii în care se afla Paula, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed. Mașina s-a izbit violent de un TIR care venea din sens opus.

Paula David Raţ a murit pe loc, în timp ce iubitul ei şi părinţii acestuia au suferit multiple leziuni, fiind transportate la spital, unde au primit îngrijiri şi au fost stabilizaţi. Iubitul Paulei a suferit traumatism cerebral cu edem cerebral şi fractură de bazin, mama sa are polifracturi, fractură de bazin, claviculă şi stern, iar tatăl a suferit traumatism toraco abdominal sever, ruptură de splină, fiind operat în cursul nopţii. Cei trei sunt în afara pericolului.



Sursa: România TV
Sursa foto: dcnews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.