O nouă metodă a hoţilor de a jefui persoanele în vârstă

Un bătrân de 87 de ani, din comuna suceveană Udeşti, se afla la cosit. Soția sa, rămasă acasă, a primit vizita a doi bărbați pe care nu-i cunoştea și care i-au cerut femeii să le vândă cupoane de călătorie. Bătrâna, crezând că face o afacere rentabilă, le-a vândut 20 tichete de călătorie pentru suma de 100 lei, după care a mers în bucătăria de vară şi a pus banii într-o cutie de plastic în care mai avea 10.000 lei.
Ulterior, a ieşit afară, lăsând cutia pe pat întrucât unul dintre cei doi, care a rămas în curte, i-a cerut o sârmă. Femeia a mers în spatele curţii şi i-a adus o sârmă, iar când a intrat în bucătărie a constatat că lipseşte cutia în care avea cei 10.000 lei, actele de identitate ale ei şi ale soţului său.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava fac cercetări pentru furt calificat. Pentru evitarea unor situaţii similare, după ce astfel de furturi au fost sesizate în mai multe localităţi, oamenii legii au început o campanie, în special în rândul bătrânilor din mediul rural, pentru a le explica modul în care acţionează hoţii şi cum să se protejeze. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.